Kansainvälisen Finland_UK -arkkitehtuurivaihdon osallistujat valittu

The Architecture Foundation, Suomen Lontoon instituutti ja Suomen rakennustaiteen museo tiedottavat 6.9.2011:

The Architecture Foundation, Suomen Lontoon instituutti ja Suomen rakennustaiteen museo julkistavat uuden, vuoden 2012 alussa käynnistyvän Suomen ja Ison-Britannian välisen vaihto-ohjelman lahjakkaille, nouseville arkkitehdeille.

Asiantuntijoista koostuva paneeli valitsi nimeämis- ja hakuprosessin kautta seuraavat arkkitehtitoimistot Isosta-Britanniasta: Archipelago, Pie Architecture ja Studio Polpo. Suomea edustamaan valittiin ALA Arkkitehdit, Anttinen Oiva Arkkitehdit ja Avanto Arkkitehdit.

Finland_UK -arkkitehtuurivaihdon teemana on Kaupungit ja vesi. Ajankohtaiseen teemaan tutustutaan esimerkkitapausten kautta sekä Lontoossa että Helsingissä. Suomalaiset arkkitehdit vierailevat Lontoossa tammikuussa 2012 ja brittiarkkitehdit Suomessa helmikuussa 2012. The Architecture Foundation ja Suomen rakennustaiteen museo vastaavat vierailujen ohjelmasta.

Vaihto-ohjelma on jatkoa Architecture Foundationin menestyksekkäille New Architects-ohjelmille Italiassa, Turkissa, Norjassa, Puolassa ja Portugalissa. Valitut arkkitehdit toimivat maidensa arkkitehtuurin
lähettiläinä ja osallistuvat molemmissa kohdemaissa järjestettyyn ohjelmaan, johon kuuluu esimerkiksi luentoja, työpajoja, vierailuja ja muita verkostoitumistilaisuuksia.

Lisätietoja
tiedotteesta
PDF 1,1Mt
.

Julkaistu 7.9.2011

Takaisin