SAFA hakee osa-aikaista arkkitehtuuripolitiikan erityisasiantuntijaa ja hallintoassistenttia

Suomen Arkkitehtiliitto hakee osa-aikaista arkkitehtuuripolitiikan erityisasiantuntijaa

Kiinnostaisiko sinua työ Safassa arkkitehtuurin ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen näköalapaikalla?

Vahvistamme asiantuntijajoukkoamme. Safassa on tarjolla osa-aikainen erityisasiantuntijan tehtävä monipuolisten rakennussuunnittelun, kaupunkisuunnittelun, korjausrakentamisen ja rakennusperinnön kysymysten parissa. Työssäsi näkyvät muun muassa ajankohtaiset ilmastonmuutokseen sopeutumisen ja vihreän siirtymän teemat.

Tehtäviisi kuuluu toimiminen Safan hallituksen arkkitehtuuripoliittisen jaoksen esittelijänä ja sihteerinä sekä muut erikseen sovittavat tehtävät. Seuraat alan kehitystä, laadit lausuntoja ja kannanottoja sekä osallistut tapahtumiin ja työryhmiin.

Toimit yhteistyössä toimiston, liiton luottamushenkilöiden ja sidosryhmien kanssa. Tukenasi työssä on kaksi muuta erityisasiantuntijaa. Tehtävänkuvaa täsmennetään valittavan henkilön valmiuksien mukaan.

Viihtyisät työtilamme sijaitsevat osoitteessa Hämeentie 19a ja jaamme ne Arkkitehtitoimistojen liiton (ATL) ja Arkkitehtuurin tiedotuskeskuksen kanssa. Työskentelemme joustavasti sekä toimistossa että etänä.

Odotamme sinulta:

 • vähintään viisivuotista arkkitehtitutkintoa (yliopistotutkinto)
 • riittävää alan työkokemusta
 • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Luemme eduksi:

 • laaja-alaisen kokemuksen arkkitehtuurin alalta
 • kokemuksen järjestötyöstä
 • kokemuksen yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen liittyvästä työstä

Työaika on noin 40–50 prosenttia kokonaistyöajasta, vaihdellen viikoittain. Palkka maksetaan tuntikirjanpidon mukaan. Tehtävä on määräaikainen Safassa käynnissä olevan organisaation arviointi- ja uudistushankkeen vuoksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian, ja jatkuu vuoden 2025 loppuun. Lähetä sähköinen hakemus 10.3. mennessä pdf-muodossa palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelo osoitteeseen rekry@safa.fi. Sähköpostin otsikkokenttään ”Erityisasiantuntija”. Lisätietoja tehtävästä: pääsihteeri Arja Lukin, p. 050 530 5216.

Työyhteisömme on tutkitusti asiantunteva, mukava, reilu ja toimiva!

 


Suomen Arkkitehtiliitto hakee osa-aikaista hallintoassistenttia

Kiinnostaisiko sinua työ luovassa ja mukavassa työyhteisössä, arkkitehtuurin alalla?

Haemme järjestelmällistä ja aikaansaavaa hallintoassistenttia Safan pääsihteerin ja toimiston tueksi monipuolisiin, yleishallinnollisiin toimistotehtäviin. Tehtäviisi kuuluu muun muassa hallinnollisia töitä johdon ja Safan toimielimien sihteerinä, pätevyysrekisterin päivittämistä sekä koulutustilaisuuksien järjestämistä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä; vastuuntuntoista ja positiivista otetta työhön; organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta; kykyä työskennellä luovassa ja ajoittain kiireisessä työympäristössä sekä tietoteknistä osaamista.

Työskentelemme toimivin työvälinein Google Workspace -ympäristössä. Tiedostojen työstäminen ja hallinta tapahtuu Google Drivessä. Etäkokoukset järjestämme Google Meetin avulla. Viihtyisät työtilamme sijaitsevat osoitteessa Hämeentie 19a ja jaamme ne Arkkitehtitoimistojen liiton (ATL) ja Arkkitehtuurin tiedotuskeskuksen kanssa.

Odotamme sinulta:

 • tehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa tutkintoa (esim. tradenomi tai merkonomi)
 • kokemusta vastaavista tehtävistä
 • tietoteknistä osaamista
 • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Luemme eduksi:

 • kokemuksen järjestötyöstä
 • kokemuksen henkilöstö-, talous- ja yleishallinnon toimistotehtävistä

Työaika on 40 prosenttia kokonaistyöajasta, ja työaika voi vaihdella viikoittain. Palkka maksetaan tuntikirjanpidon mukaan. Työ on mahdollista suorittaa pääosin etätyönä. Tehtävä on määräaikainen Safassa käynnissä olevan organisaation arviointi- ja uudistushankkeen vuoksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian, ja jatkuu vuoden 2025 loppuun. Lähetä sähköinen hakemus pdf-muodossa palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelo 10.3. mennessä osoitteeseen rekry@safa.fi. Sähköpostin otsikkokenttään “Hallintoassistentti”. Lisätietoja tehtävästä: pääsihteeri Arja Lukin, p. 050 530 5216.

Työyhteisömme on tutkitusti asiantunteva, mukava, reilu ja toimiva!

 

 

Suomen Arkkitehtiliitto (SAFA) on arkkitehtien ammatillinen ja aatteellinen yhteisö, jonka jäsenenä on noin 3 800 yliopistotason tutkinnon suorittanutta arkkitehtia ja arkkitehtiopiskelijaa. Safa edistää korkealaatuista rakennuskulttuuria. Elinympäristön rakentaminen ja hoitaminen on ennen kaikkea kulttuurinen teko. Rakennetulla ympäristöllä on ratkaiseva merkitys kestävälle yhteiskunnalle, jonka ominaispiirteitä ovat hyvä elämänlaatu, kulttuurinen monimuotoisuus, yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvointi, sosiaalinen oikeudenmukaisuus ja yhteenkuuluvuus sekä tasa-arvo.

Hae sivustolta: