Julkaisut

Kuva: Laura Mendelin / Dokista

Julkaisemme Suomen ainoita arkkitehtuurin ajankohtaislehtiä.

Tarjoamme Arkkitehti-lehden sekä Arkkitehtiuutiset jäsenetuna. Voit myös tilata SAFAn julkaisuja erikseen.

Ilmoittajana tavoitat julkaisujemme kautta arkkitehdit, kaupunkisuunnittelijat, sisustusarkkitehdit sekä rakennusalan päättäjät.

Arkkitehtiuutiset 5/20

Painettu lehti säilyttää suosionsa, selviää lukijatutkimuksesta

Molempien kyselyiden vastaajien mielestä liiton painojulkaisujen selkeästi tärkein tehtävä oli kotimaisen arkkitehtuurin seuraaminen (yli 90 % vastaajista).

Arkkitehti – Finnish Architectural Review

Arkkitehti on maamme ainoa arkkitehtuuriin paneutuva kulttuurilehti, joka ilmestyy suomeksi ja englanniksi viisi kertaa vuodessa. Jokaisella numerolla on kokoava teema.

Tutustu lehteen Arkkitehdin omilla verkkosivuilla. Sieltä löydät myös toimituksen yhteystiedot.

Lehden liitteenä ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa Arkkitehtuurikilpailuja-lehti.

Tilaa Arkkitehti Lue näköislehteä

Tee osoitteenmuutos
Katso Arkkitehdin ilmestymispäivät

Arkkitehtiuutiset – arkkitehtuurin ja rakennusalan ajankohtaisia ilmiöitä jo yli 70 vuotta

Arkkitehtiuutiset au on arkkitehtien ja maisema-arkkitehtien uutis- ja jäsenlehti. Lukijakuntaan kuuluvat myös kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaiset ja vaikuttajat. Lukijatutkimuksen mukaan 96 prosenttia vastaajista lukee lehteä säännöllisesti, kannesta kanteen.

Lehdestä löytyvät myös palstat jäsenasioille ja työpaikkailmoittelulle sekä erillinen palveluhakemisto. 52–68-sivuista lehteä on julkaistu vuodesta 1947 lähtien. Lehden painosmäärä on 4 050 kpl. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Arkkitehtiuutisia koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä toimitussihteeri Silja Ylitaloon silja.ylitalo@safa.fi +358 40 1694617

Tilaa Arkkitehtiuutiset Lue näköislehteä

Tee osoitteenmuutos
Katso AU:n ilmestymis- ja aineistopäivät


Ilmoittamalla julkaisuissamme tavoitat koko arkkitehtikunnan

SAFA:n julkaisuihin voi ostaa ilmoituksen ottamalla yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ilmoitusmyyntiin. Voit ilmoittaa myös SAFA:n jäsenkirjeessä. Julkaisujemme ilmoitushinnat sekä ilmestymisajankohdat on kerätty mediatietoihin.

Lataa Mediatiedot-PDF

Ilmoitusmyynnin yhteystiedot

Arkkitehti-lehden lukijatutkimus 2020

Arkkitehtiuutisten lukijatutkimus 2020

Ilmoita työpaikasta

Voit laatia ja jättää työpaikkailmoituksen verkkosivuillemme. Avoimista työpaikoista ilmoittaminen palvelussa tarjotaan jäsenetuna hintaan 450 euroa + alv. Muille työpaikkailmoitus SAFAn verkkosivuilla maksaa 690 euroa + alv.

Ilmoita työpaikasta

Mikäli haluat työpaikkailmoituksen Arkkitehtiuutiset-lehteen, jätä varaus osoitteeseen tyopaikkailmoitukset@safa.fi. Aikataulut, koot ja hinnat lehden ilmoituksiin löydät mediakortista.

Ilmoittaudu jäsenpalstoille

Arkkitehti-lehti julkaisee SAFAn ja ATL:n jäsenpalstoillaan arkkitehtien ja toimistojen yhteystietoja. Osallistumalla palstalle tuet lehteä ja SAFAn julkaisutoimintaa. Toimistosi saa myös näkyvyyttä muun muassa rakennuttajien ja yhteistyötahoa etsivien kansainvälisten toimistojen keskuudessa.

SAFAn jäsenpalsta numerossa 3/2022

ATL:n jäsenpalsta numerossa 3/2022

Ilmoittaudu SAFAn jäsenpalstalle Ilmoittaudu ATL:n jäsenpalstalle

Jäsenpalstojen ilmoitushinnat vuonna 2023