Jäsenedut

Liity jäseneksi

Arkkitehtiuutiset

Saat 6 numeroa vuodessa maksutta kotiin kannettuna.

Arkkitehti-lehti

5 numeroa vuodessa, lisätietoa ark.fi

Apurahat ja residenssit

Jäsenenä sinulla on mahdollisuus hakea SAFAn rahastoista apurahoja ja avustuksia. SAFAn nimikkorahastoista on vuosittain haettavana yhteensä 12 000 euroa. Apurahojen, kannustuspalkintojen ja avustusten saajista päättää SAFAn hallitus. Apurahat tulevat haettavaksi keväällä, jolloin niistä tiedotetaan verkkosivuilla ja au:ssa.

Voit hakea myös oleskelujaksoja taiteilijaresidensseihin, kuten Pariisin taiteilijakaupungin säätiön ateljeehen, Saaren kartanon residenssiin, Suomen New Yorkin kulttuuri-instituutin residensseihin tai Greta ja William Lehtisen Säätiön taiteilijaresidenssiin. Tiedotamme residensseistä ja apurahoista niiden hakuaikoina jäsentiedotteessa, verkkosivuilla ja some-kanavissa.

Tutustu myös muihin arkkitehdeille myönnettäviin apurahoihin

Jäsentiedote

Kerromme jäsenille tärkeistä asioista sähköpostilla säännöllisesti.

Koulutus ja tapahtumat

Osallistu edulliseen jäsenhintaan Arkkitehtipäiville ja SAFAn muihin koulutuksiin.

Lomakiinteistöt

30 % edullisemmat vuokrahinnat SAFAn kiinteistöistä Vähä-Kiljavassa Hyvinkäällä ja Villa Oivalassa Villingin saaressa Helsingissä https://www.safa.fi/liity-jaseneksi/jasenedut/vuokrattavat-kiinteistot/

Voit varata myös RIA-majoja Äkäslompolossa jäsenhinnoin. Lue lisää SAFAn lomakiinteistöistä täällä. Tutustu myös kaikkien akavalaisten lomahuoneistoihin Member+ -sivustolla!

SAFAn jäsenkortilla saatavat alennukset

Esittämällä jäsenkorttisi saat alennuksia monista design-tuotteista, mm. Alessi shop, Artek, Lundia ja Finnish Design Shop.

Kaikki jäsenkorttia vastaan myönnettävät alennukset

Member+ -alennukset

Akavalaisten jäsenedut on kerätty Member+ -palveluun, joka tarjoaa ajankohtaisia etuja akavalaisten ammattiliittojen jäsenille sekä heidän perheenjäsenilleen.

Neuvontapalvelut

SAFAn jäsenetuna Eversheds Asianajotoimisto Oy tarjoaa maksutonta puhelinneuvontaa jäsenten yksityiselämään kuuluvissa oikeudellisissa asioissa.

Puhelinneuvonta-aika on klo 10–16

 • Helsinki puh. 010 684 1400
 • Hämeenlinna puh. 010 6841 401
 • Jyväskylä puh. 010 6841 402
 • Tampere puh. 010 6841 403
 • Turku puh. 010 6841 404

Pankkipalvelut

SAFAn jäsenenä saat Danske Bankin asuntolainan aina edullisemmin. Hae uutta lainaa tai kilpailuta helposti nykyinen lainasi. Etuina pienempi marginaali, ei toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota, lyhennysvapaat ilman kuluja, portaistettu maksuohjelma ja edullisemmat päivittäispalvelut. Lue lisää.

SAFA-TEK -yhteisjäsenen edut

SAFAn palkansaajajäsenet voivat liittyä SAFA-TEK -yhteisjäseneksi. Yhteisjäsenenä saat yhdellä maksulla SAFAn jäsenetujen lisäksi myös kaikki TEKin jäsenedut (lukuunottamatta TEKin Talentum-lehtipakettia sekä KOKO-kassan jäsenyyttä):

 • TEK-lehti
 • TEKin verkkosivut työsuhdesivuineen
 • TEKin julkaisut jäsenhintaan
 • Oikeusturva- ja vastuuvakuutus
 • Työsuhdeneuvonta
 • Akavan ja sen neuvottelujärjestöjen YTN:n tai JUKO:n jäsenyys ja edunvalvonta
 • Lakkoavustukset
 • Työmarkkinatutkimus
 • TEKin urapalvelu, myös TEKrekry
 • TEKin sähköinen matrikkeli
 • Mahdollisuus osallistua TEK:n alueseurojen ja kerhojen toimintaan samoin ehdoin kuin muut TEKin jäsenet
 • Jäsenkortti ja sillä saatavat jäsenalennukset

SAFA-TEK -yhteisjäsenten eduista ja lakipalveluista Lue lisää

Vakuutukset

Ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus korvaa vahingot, jotka liittyvät Suomen Arkkitehtiliiton jäsenen työsuhteeseen tai toimimiseen virkamiehenä. Vakuutettuja ovat liiton tai varsinaisten jäsenyhdistysten henkilöjäsenet opiskelijajäsenet mukaan lukien, toimiessaan arkkitehteina tai vastaavassa työssä, itsenäisinä ammatinharjoittajina taikka yksin yksityisellä toiminimellä, eivät kuitenkaan jos toimintaa harjoitetaan yhtiömuotoisesti tai muita henkilöitä käyttäen. Vakuutuskauden aikana liittoon liittyneet jäsenet ovat vakuutettuja jäsenyyden alkamisesta lähtien.

Järjestövakuutus on voimassa Suomen Arkkitehtiliiton järjestämissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa kaikkialla maailmassa.

Pohjola Vakuutus tarjoaa lisäksi SAFAn jäsenille arjen vakuutukset etuhintaan, jopa -20 %!

Lue lisää: Pohjolan vakuutusedut SAFAn jäsenille.

Arkkitehtiliiton jäsenenä saat esimerkiksi kaskon vuodeksi etuhintaan ja aalennuksia monista muista arjen vakuutuksistasi.