SAFA kouluttaa

Täydennyskoulutus on hyvä tapa hankkia ajankohtaista ammatti-tietoa ja pitää yllä omaa osaamista.

SAFAn täydennyskoulutus on yksi jäseneduista. Järjestämme yhteistyökumppaniemme RIL:n ja ATL:n kanssa vuosittain keskimäärin 15 jäsenistölle suunnattua täydennyskoulutusta eri puolilla Suomea.

Osaan koulutuksista on mahdollista osallistua myös etäyhteyden välityksellä. Täydennyskoulutuksen sisällön laadinnassa hyödynnetään jäsenistöltä tullutta palautetta.

Katso tulevat koulutukset


Järjestämme seminaareja ja muita tilaisuuksia läpi vuoden

Voit katsoa tulevien tilaisuuksien tarkemmat tiedot SAFAn tapahtumakalenterista.

Katso tulevat tapahtumat

Arkkitehtipäivät

Arkkitehtipäivät ovat SAFAn perinteinen, keväisin järjestettävä kaksipäiväinen tapahtuma. Ohjelmaan kuuluu seminaariosuuden lisäksi paljon muuta oheistoimintaa. Lue lisää Arkkitehtipäivät -tapahtumasta täällä.

Ammattipäivä

Ammattipäivä on joka syksy SAFAn jäsenistölle järjestettävä, maksuton täydennyskoulutustilaisuus, johon on mahdollista osallistua myös etäyhteyden välityksellä. Lue lisää Ammattipäivästä ja katsele tallenteita edellisten vuosien tilaisuuksista täällä.

Ajankohtais­koulutukset

Arkkitehtien päivän mittaisissa ajankohtaiskoulutuksissa käsitellään ajankohtaisia aiheita, joista tärkeimpinä ovat alaa koskevat lainsäädännölliset muutokset.

Pätevyyskoulutukset

Järjestämme valmentavaa koulutusta vapaaehtoisten FISE-pätevyyksien hakemiseen. Tarjoamme myös osaamisen ylläpitoon vaadittua tietoa.

Seminaarit

Vuotuinen Kaupunkisuunnitteluseminaari järjestetään yhteistyössä Suomen Arkkitehtiliitto SAFAn, Suomen Kaavoitusinsinöörit SKI:n, Suomen Maisema-arkkitehtiliitto MARK:n, Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA:n ja Suunnittelumaantieteilijät SUM:n kanssa.

Tulevat koulutukset

Koulutusasioissa sinua palvelee

Katso kaikki yhteystiedot

Pia Selroos

Erityisasiantuntija

041 528 2952

pia.selroos@safa.fi