SAFA on arkkitehtien verkosto, jossa opimme, keskustelemme ja vaikutamme.

Me arkkitehdit muodostamme yhteisön, johon kasvaminen alkaa jo opintojen aikana. Tämä identiteetti ei katoa uran päättymisen jälkeen.

Kehitämme jäsentemme ammattitaitoa ja osaamista läpi uran. Safalaisena olet myös tervetullut mukaan ala- ja paikallisosastotoimintaan.


Miten hyödyt SAFAn jäsenyydestä?

SAFAn jäsenenä saat alennuksia, neuvontaa, koulutusta, tapahtumia sekä Arkkitehtiuutiset ja Arkkitehti-lehden kotiin kannettuna. Voit hakea residenssejä sekä SAFAn apurahoja. Safalaisena hyödyt myös Akavan Member+ -jäsenetupalveluista.

Tutustu jäsenetuihin

Hae SAFAn jäseneksi

Täytä jäsenhakemus

Jäsenhakemukset käsitellään hallituksen kuukausittaisissa kokouksissa. Vuoden 2022 hallituksen kokoukset: 19.8., 13.9., 6.10.,10.11., 1.12. Olemme sinuun välittömästi yhteydessä, kun hakemuksesi on käsitelty.

Jos olet ollut opiskelijajäsen ja olet valmistunut arkkitehti, voit hakea jäsenhakemuksella SAFAn tai SAFA-TEK-yhteisjäsenyyttä.

Palkansaajajäsenet voivat liittyä maksutta SAFA-TEK -yhteisjäseniksi, jolloin tarjolla on työsuhdeneuvontaa TEK:n lakimiehiltä sekä muita TEK:n etuja.

Jäsenhakemus-lomakkeella voit hakea SAFA-TEK-yhteisjäsenyyttä, liittyä KOKO-kassaan tai SAFAn alaosaston jäseneksi.

Huom! 
KOKO-kassan jäsenmaksu ei sisälly SAFAn tai SAFA-TEK-yhteisjäsenen jäsenmaksuun.

KOKO-kassa laskuttaa jäsenmaksun suoraan jäseniltään.
Vuoden 2022 ja 2023 jäsenmaksu on 63 euroa.

Täytä alaosasto-, SAFA-TEK-jäsenyys- ja KOKO-kassahakemus

Jäsenedut

 • Koulutukset
 • Tapahtumat
 • Julkaisut
 • Neuvontapalvelut
 • Lomakiinteistöt
 • Apurahat, stipendit ja residenssit
 • Jäsenalennukset
 • Vakuutusedut
 • Pankkipalvelut
 • Akavan Member+ jäsenedut
 • SAFA-TEK-yhteisjäsenen edut

Katso kaikki jäsenedut

Kirjaudu mobiilijäsenkorttiin tästä.

Mikäli haluat päättää jäsenyytesi, lähetä kirjallinen eroilmoitus osoitteeseen

Jäsenmaksut 2022

Täysimääräinen vuosimaksu on 495 euroa.

Opiskelijat 24,75 euroa.

Eläkeläiset 123,75 euroa.

Voit saada jäsenmaksusta alennusta jos olet hiljattain valmistunut arkkitehdiksi, olet jäämässä vanhempainvapaalle, sinulla on arkkitehtipuoliso tai asut kalenterivuoden aikana vähintään 6 kuukautta ulkomailla, sekä työttömyyden tai lomautuksen vuoksi.

Toimita työttömyyden, lomautuksen, vanhempainvapaan tai eläkkeelle jäännin vuoksi aina kirjallinen päätös asiasta osoitteeseen

Yhdessä erässä maksavien jäsenten maksupäivämäärä on 14.2.2022

Jäsenmaksujen eräpäivät 2022

1. erä 14.2.2022
2. erä 16.5.2022
3. erä 22.8.2022
4. erä 14.11.2022

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

SAFAn jäsenrekisteriin tallennetaan kaikkien jäsenten yhteys- ja toimipaikkatiedot. Rekisterin avulla hoidetaan muun muassa liiton tiedotus jäsenille ja kootaan edunvalvonnassa tarvittavia tilastotietoja. Tämän takia on tärkeää, että jäsenet pitävät rekisterin tiedot omalta osaltaan ajan tasalla.

Muista myös tehdä ilmoitus mikäli jäsenstatuksesi muuttuu esimerkiksi valmistumisen yhteydessä.

Päivitä yhteystietosi


Mobiilijäsenkortti kulkee kätevästi mukana

Mobiilijäsenkortista löydät jäsennumerosi, ajankohtaiset uutiset ja kaikki jäsenedut yhteen koottuna. Esittämällä jäsenkorttisi saat alennuksia esimerkiksi monista design-liikkeistä. Kirjautumalla jäsenkorttiin voit myös päivittää jäsentietosi.

Jos et muista salasanaasi, voit tilata uuden salasanan henkilötunnuksellasi tai käyttää kertakäyttöistä kirjautumiskoodia, jonka saat tekstiviestinä syöttämällä puhelinnumerosi kirjautumissivulle.

Kirjaudu mobiilijäsenkorttiin

Näin lataat jäsenkortin puhelimeen:

Kirjaudu yllä olevasta linkistä mobiilijäsenkorttiin. Puhelimen mallista riippuen valitse selaimen yläosasta kolmesta pisteestä ”Asenna sovellus” (Android) tai alarivistä Jaa-painike ja sieltä Lisää näytölle/Add to Home Screen (Apple). Safa-nimisen sovelluksen pitäisi ilmestyä aloitusnäytölle.

Ohjevideo Mobiilijäsenkortin lataamisesta

Jäsentarina

Aina löytyy joku, jolta kysyä neuvoa

Arkkitehtiopiskelija Beate Pekkarisen mielestä Opiskelija-Safassa oli mahtavaa päästä tutustumaan muiden koulujen opiskelijoihin.

Lue Beaten jäsentarina

Vuosikertomukset – tutustu SAFAn toimintaan

Vuosikertomuksiin on koottu olennaista tietoa SAFAn vuosittaisesta toiminnasta, liiton jäsenistöstä, tapahtumista ja julkiseen keskusteluun nousseista puheenaiheista.