Arkkitehtiopiskelija etsii osa-aikaista työtä

Opiskelen neljättä vuotta arkkitehtuuria Aalto-yliopistossa. Etsin osa-aikaista työtä opiskelujen oheen, mutta kesän tullen työskentelen mielelläni täyttä työviikkoa. Asun Helsingissä ja etsin työpaikkaa pääkaupunkiseudulta.
Filosofiani arkkitehtina pohjaa aistikokemuksiin ja tunnelman luomiseen näiden avulla. Pyrin suunnittelemaan holistisesti tiloja, jotka antavat merkityksellisiä kokemuksia niiden käyttäjille. Työskentelyäni kuvaisin analyyttiseksi, mutta luovaksi ongelmanratkaisuksi. Selvitän projektin tarpeet, ja toteutan nämä parhaalla mahdollisella tavalla.
Avustan mielelläni suunnittelutöissä, piirustuksissa, pienoismalleissa, valokuvauksessa, visualisointien luomisessa, ynnä muussa ja olen innokkaana valmis oppimaan uutta. Kokemusta edellä mainituista löytyy opintojen, sekä harrastuneisuuden antama määrä. En ole aikaisemmin työskennellyt arkkitehtitoimistossa, mutta olen erittäin motivoitunut viimeinkin aloittamaan. Osaan käyttää mm. ArchiCAD:iä, Rhinoa ja Adoben ohjelmia. Linkkinä portfolio, jonka yhteydessä myös CV.

Peetu Särkkö
peetu@sarkko.fi
+358 44 5247959

PeetuSarkko_Portfolio_CV

Hae sivustolta: