Kylpyhuoneen uusi suunta

 

Kylpyhuoneen rooli kodeissa on viime vuosien aikana kokenut suuria muutoksia. Se ei enää ole vain funktionaalinen tai tekninen tila, vaan siellä halutaan viihtyä ja sen sisustukselta vaaditaan entistä enemmän. Tällä hetkellä pinnalla ovat luonnolliset sisustusteemat kuten puun käyttö, kestävät ja vastuulliset valinnat sekä kotimaisuus ovat myös kotimaisen lattiakaivovalmistajan, Vieserin toiminnan kulmakiviä.

Muotoilu on aina ollut osana Vieserin toiminnan ydintä. Siinä missä toiminnan alkaessa, on keskitytty muotoilemaan lattiakaivo täydelliseksi, nyt muotoillaan myös lattiakaivon kannet osaksi kylpyhuoneen sisustusta. Vieserillä uskotaankin, että kansi ei ole enää pelkkä tekninen ratkaisu, vaan se voi olla kylpyhuoneen näyttävin keskipiste – kaunis ja ajaton muotoilutuote.

 

 

Palkittu, kotimainen muotoiluyhteistyö

Viime vuosina Vieser on tuonut markkinoille aivan uudenlaisia designkansia, joiden muodot ja materiaalit mullistavat koko tarjonnan. Muotoilu tehdään tiiviissä yhteistyössä pohjoismaisten huipputoimistojen Aivan Designin ja Pentagon Designin kanssa. Myös perinteisiksi miellettyjen neliökansien muotoiluun on panostettu ja uusi valikoima onkin luotu suomalaisen muotoiluyhteistyön voimin.

Muotoilun ja toiminnallisuuden liitto

Vaikka valinnat designin saralla ovat olleet ajoittain hyvin rohkeita ja valtavirrasta poikkeavia, missään vaiheessa ei ole tehty kompromisseja toimivuuden tai turvallisuuden suhteen. Vieserin kannet ovat aina yhteensopivia kaikkien toimintavarmojen ja tehokkaiden Vieser kaivojen kanssa. Kaikki tuotteet – kaivoista kansiin – omaavat erinomaiset virtausominaisuudet sekä pitkät huoltovälit. Loppukäyttäjien näkökulmasta tämä tarkoittaa miellyttävää käyttökokemusta sekä huoletonta arkea, jossa kaivon puhdistus on harvoin – ja silloinkin helposti ja nopeasti – tehtävä askare.

Laaja valikoima Vieser -tuoteperheessä mahdollistaa parhaat valinnat monimuotoisissa kohteissa sekä lattiapinnan päällä että alla. Tämä muotoilun ja toiminnallisuuden liitto on sekä sisustajan että asentajan unelma. Tutustu toteutettuihin kylpyhuoneunelmiin referenssit -sivullamme.

Puuta, luonnollisesti

Luonnollisuus on pitkäkestoinen trendi eikä ole sattumaa, että se on valittu yhdeksi kantavaksi teemaksi, osana pitkäjänteistä suunnittelutyötä. Vieser on tuonut ensimmäisenä puun käytön kylpyhuoneen lattiaan kokonaan uudella tavalla. Aito puu tuntuu miellyttävältä jalkojen alla, ja veden ääni pehmenee luonnolliseksi kantta vasten, kun suihkun alla seistään tukevan puukannen päällä.

 

 

Joutsenmerkin saaneet Kebony- ja Accoya puusta valmistetut kannet on tuotettu myrkyttömästi ja ekologisesti. Ne ovat kovaa, kestävää ja kaunista puuta, ja ainutlaatuisen käsittelynsä ansioista molemmat puumateriaalit kestävät kylpyhuonekäyttöä erinomaisesti.

Lisätietoa käyttämästämme puusta ja sen käsittelystä saat puukansiemme Dot ja Square omilta tuotesivuilta.

 

Vapaus valita

Vieserin kotimaiset, Suomessa valmistetut designtuotteet antavat kylpyhuonesuunnitteluun ennennäkemätöntä vapautta. Lattiakaivon sijoittaminen on joustavaa ja turvalista. Erilaisten sisustusmateriaalien mukaan kantta voi joko korostaa tai sen voi sulauttaa täydellisesti osaksi kylpyhuoneen lattiaa.

 

 

Olemme luoneet valmiita kokonaisuuksia erilaisten design-kansiemme ympärille.
Tervetuloa inspiroitumaan!

 

Hae sivustolta: