Olemme Novosan, vessojen asiantuntija – hauska tutustua!

 

Vessoilla on väliä

Julkisilla vessoilla on huono maine. Ne koetaan pakolliseksi pahaksi – usein ihan syystä. Jokainen meistä muistaa kuitenkin sen yhden todella hyvän vessan, jossa on vieraillut. Korona on muuttanut maailmaa paljon ja pysyvästi, mutta vessahätää se ei ole poistanut. Tänä päivänä laadukas asiakasvessa on entistä suurempi kilpailuvaltti ja brändinrakentaja. Se paljastaa yhdeltä istumalta, miten palveluntarjoaja arvostaa asiakkaitaan ja suhtautuu turvallisuuteen ja hygieniaan. Ekologisuudesta puhumattakaan.

Siksi vessoilla on väliä.

Hyvä vessa on viihtyisä ja turvallinen. Se huomioi kaikenlaiset vessassa kävijät ja erityistä tukea tarvitsevat ensimmäisenä.

Taidokkaasti suunniteltuna se tukee brändimielikuvaa ja ylläpitää kiinteistön arvon. WC-tila  voi olla muutakin kuin pelkkä vessa. Parhaimmillaan se luo turvallisuuden tunteen, lunastaa luottamuksen ja varmistaa, että asiakas palaa takaisin. Se jättää hyvän mielen ja luo tunteen molemminpuolisesta arvostuksesta.

Ekologiset ja ympäristöystävälliset vessat
Hyvin suunnitellussa WC-tilassa on juuri oikeanlaiset tuotteet, materiaalit ja varusteet. Vessojen asiantuntijana Novosan tarjoaa laajan valikoiman julkisten WC-tilojen kalusteita ja vessavarusteita ekologisuutta ja ympäristöystävällisyyttä unohtamatta.
Novosan WC-tuotteet

 

Hei, arkkitehti ja suunnittelija

Novosan toimii projekteissa usein arkkitehtien ja suunnittelijoiden aisaparina. Osaaminen WC-tilojen suunnittelussa pureutuu niin pieniin yksityiskohtiin kuin suuriin linjoihin. Ennen kaikkea haluamme olla tukenasi itse suunnitteluprosessissa. Yhtälailla kuin tilojen toimivaan valaistukseen ja akustiikkaan tarvitaan erityisosaamista – WC-tilat eivät ole poikkeus.

 

Suunnitellaanko yhdessä erityisen upea WC?
Novosan WC-suunnittelu

novosan.fi

 

Hae sivustolta: