Laadukasta muotoilua ja varmaa toimivuutta

Lattiakaivosta muotoiltiin katseenvangitsija

Kylpyhuone ei enää ole vain tekninen tila, vaan siellä halutaan viihtyä ja sen sisutukseen halutaan panostaa. Luonnolliset teemat kuten puu, kestävät vastuulliset valinnat ja kotimaisuus ovat vahvasti läsnä kylpytilojen suunnittelussa.
Kestävä, ajaton laatu ja kotimaisuus ovat myös Vieserin toiminnan ytimessä, ja olemme niiden kautta tuoneet ainutlaatuisia vaihtoehtoja kylpyhuoneeseen sinne, mihin katse ei yleensä ensimmäisenä käänny. Lattiakaivon kansi ei ole enää pelkkä tekninen ratkaisu, vaan se voi olla kylpyhuoneen näyttävin keskipiste – kaunis ja ajaton muotoilutuote.

Palkittu, kotimainen muotoiluyhteistyö

Viime vuosina Vieser on tuonut markkinoille aivan uudenlaisia designkansia, joiden muodot ja materiaalit mullistavat koko tarjonnan. Muotoilussa teemme tiivistä yhteistyötä pohjoismaisten huipputoimistojen Aivan Designin ja Pentagon Designin kanssa. Aivanin Saku Sysiön suunnittelema Accoya‐puusta tehty Vieser Dot ‐lattiakaivon kansi sai Fennia Prize 20 ‐muotoilukilpailussa kunniamaininnan.
Jopa perinteisiksi miellettyjen neliökansien suunnittelussa olemme halunneet olla tinkimättömiä muotoilun suhteen, ja luoneet uuden valikoiman suomalaisen muotoiluyhteistyön voimin.

Muotoilun ja toiminnallisuuden liitto

Vaikka valintamme designin saralla ovat olleet ajoittain hyvin rohkeita ja valtavirrasta poikkeavia, emme missään vaiheessa ole suostuneet kompromisseihin toimivuuden suhteen. Olemme luoneet kansia, jotka ovat yhteensopivia kaikkien Vieser kaivojen kanssa, ja loppukäyttäjälle erittäin huolettomia ja helppohoitoisia. Kaikki tuotteemme kaivoista kansiin omaavat erinomaisetvirtausominaisuudet ja pitkät puhdistusvälit.

Laaja valikoima kaivotuotteissamme mahdollistaa parhaat valinnat monimuotoisissa kohteissa sekä lattiapinnan päällä että alla. Tämä muotoilun ja toiminnallisuuden liitto on sekä sisustajan että asentajan unelma.

”Muotoilu on meille sekä kylpyhuoneen pinnalla koettavaa laadukasta designia että huippuunsa kehitettyä toiminnallisuutta, joka mahdollistaa arjen sujuvuuden lattian pinnan alla.”
Janina Ollberg, Head of Products and Design, Vieser

Puuta, luonnollisesti

Luonnollisuus on ajaton trendi ja ei ole sattumaa, että olemme valinneet sen materiaaliksi osana pitkäjänteistä suunnittelutyötä. Joutsenmerkin saaneet Kebony‐ ja Accoya‐puusta valmistetut kannet on tuotettu myrkyttömästi ja ekologisesti. Ne ovat kovaa, kestävää ja kaunista puuta, ja ainutlaatuisen käsittelynsä ansiosta molemmat puumateriaalit kestävät kylpyhuonekäyttöä erinomaisesti. Puu tuntuu miellyttävälle jalkojen alla, ja veden ääni pehmenee luonnolliseksi, kun suihkutilassa voi seistä tukevan puukannen päällä.

Vieserin kotimaiset, Suomessa valmistetut designtuotteet antavat kylpyhuonesuunnitteluun ennennäkemätöntä vapautta. Lattiakaivon sijoittaminen on joustavaa, ja sisustusmateriaalien mukaan kantta voi joko korostaa tai sen voi sulauttaa täydellisesti osaksi kylpyhuoneen lattiaa.

Tervetuloa inspiroitumaan!

Hae sivustolta: