SAFA

Vuonna 1892 perustetun Suomen Arkkitehtiliiton jäseninä on noin 3 000 yliopistotason tutkinnon suorittanutta arkkitehtia. Lisäksi SAFAssa on noin 500 opiskelijajäsentä.


KIRJAUDU JÄSENSIVUILLE
Facebook
Twitter
Instagram
Paikallisosastot
Alaosastot
SAFAN BLOGI
EKO-BOXI - SAFAn kestävän rakentamisen tietosivut
ARKKITEHDIKSI.FI

LISÄÄ TOIMINNASTAMME:

Arkkitehtuurin Finlandia -palkinto Harald Herlin-oppimiskeskukselle


oppimiskeskus

OP Ryhmän pääjohtaja Reijo Karhinen on valinnut vuoden 2017 Arkkitehtuurin Finlandia -
palkinnon saajaksi Aalto-yliopiston Harald Herlin -oppimiskeskuksen. Arkkitehdit NRT:n suunnittelema peruskorjaus valmistui 2016.
Lue lisää
Videotallenne palkinnon julkistamistilaisuudesta

SAFA 125 -juhlavuosi

Suomen Arkkitehtiliitto SAFA viettää tänä vuonna 125-juhlavuotta teemalla Luovuus, taito, tulevaisuus – Arkkitehdit SAFA 125. Juhlavuosi näkyy pitkin vuotta järjestettävissä tapahtumissa ja julkaisuissa. Seuraa tiedotusta ja somessa tunnistetta #safa125!

Omaan Kotiin -julkaisu ilmestyy maaliskuussa 2018

Pientalosuunnittelija, varaa ilmoitustilasi julkaisussa 10.11.2017 mennessä.
Lue lisää ja ilmoittaudu

Jäsenten tietojen muutokset

SAFAn jäsenrekisterimuutoksen vuoksi jäsenten tietojen muutokset hoidetaan toistaiseksi sähköpostitse: jasenasiat @ safa.fi (ei Extranetin kautta).

SAFAn blogissa

'Jos Oslon arkkitehtuurin olemusta pitäisi kuvata yhdellä sanalla, valitsisin sanan tilkkutäkki. Uudet ja vanhat rakennukset seisovat ritirinnan ja jopa kiinni toisissaan, ja tyylien kirjosta löytyy usein hienoja yksilöitä', Liisa Kanerva kirjoittaa SAFAn blogissa siitä, miltä uusi kotikaupunki Oslo näyttää ja tuntuu arkkitehdin silmin.
Oslon olemus

Uutiset

Kestävä Kivitalo –palkinto Magneettikatu 14:lle Saunalahdessa
Palkinnon voittanut Espoon Asunnot Oy:n Magneettikatu 14 -kohteen pääsuunnittelijana on ollut Arkkitehdit Hannunkari & Mäkipaja Oy. Arkkitehtonisessa toteutuksessa on onnistuttu yksinkertaisin tehokeinoin luomaan moderni, mutta samalla ajaton lopputulos.
2.10.2017
Laajasalon bulevardin kilpailutyöt arvioitavissa
Laajasalontien ympäristöön on haettu ideoita nuorilta eurooppalaisilta arkkitehdeilta Europan-kilpailussa. Työt ovat nähtävillä nyt näyttelyssä, verkossa ja Laajasalon kirjastossa.
26.9.2017
Tiedonjulkistamisen valtionpalkinto Tiellä sananvapauteen. Suomalaisen sananvapauden ja sensuurin muistikirja -verkkosivustolle
Verkkosivuston tekijät ovat arkkitehti Maara Kinnermä, professori, ylikirjastonhoitaja Kai Ekholm, yhteiskuntatieteiden maisteri, johtava tietoasiantuntija Päivikki Karhula sekä valtiotieteen maisteri, historioitsija Tuomo Olkkonen. (https://sananvapauteen.fi)
21.9.2017

Kaikki uutiset

Tapahtumia

Massiivirakenteet tänään - Kokemuksia ja uusinta tutkimustietoa
Tieteiden talon sali 505 25.10.2017
Kaupunkisuunnitteluseminaari: UUDISTUVA KAUPUNKI
Tiedekeskus Heurekan auditorio 1.11.2017
Ammattipäivä 2017 - Kaupunkisuunnittelun digitalisaatio
Aalto yliopiston Nokia sali, Runeberginkatu 14-16 22.11.2017

Kaikki tapahtumat