Suomen Arkkitehtiliitto SAFA on arkkitehtien ammatillinen ja aatteellinen yhteisö sekä edunvalvoja, joka toimii aktiivisesti arkkitehtuurin ja korkealaatuisen elinympäristön puolesta.
Hirsikampus, Pudasjärvi, Arkkitehtitoimisto Lukkaroinen Oy, v. 2016. Kuva Juha Nyman

uusi lgo

Tarkista äänioikeutesi vaaliluettelosta 18.6. mennessä Extranetistä, jonne kirjaudutaan jäsennumerolla ja sosiaaliturvatunnuksen loppuosalla. Tarkista äänioikeus

Päivitämme tietosuojakäytäntöjämme!

Lue lisää: safa.fi/tietosuoja

Opiskelijoille äänioikeus ja vaalikelpoisuus

Sääntömuutos SAFAn opiskelijajäsenten äänioikeudesta ja vaalikelpoisuudesta hyväksyttiin kevään liittovaltuuston kokouksessa.
SAFAn säännöt 2018
DOCX 119,9Kt
Vaalijärjestys
PDF 1Mt

SAFAn toimisto

SAFAn puhelinpalvelu p. 09 5844 48 on avoinna arkipäivisin klo 10-14.00. Suorista numeroista tavoitat henkilökunnan kuten ennenkin. Toimisto on arkipäivisin avoinna klo 9–16 ja kesäperjantaisin (1.6.– 31.8.) klo 9–15.
SAFAn toimisto on suljettu heinäkuussa 2.–27.7.

SAFAn blogissa

Sini Koskinen kirjoittaa kiertotaloudesta rakentamisessa, vastavoimana nykyiselle läpivirtaustaloudelle, joka "käyttää resursseja tehottomasti eli hyödyntää valtavat määrät luonnonvaroja ja synnyttää myös suuria määriä jätettä ja päästöjä."
Kiertotalous – uudenlainen kuluttamisen filosofia vai osa kulttuuriperintöämme?

Jäsenten tietojen muutokset

Jäsenten tietojen muutokset hoidetaan toistaiseksi sähköpostitse: jasenasiat @ safa.fi (ei Extranetin kautta).

Uutiset

Suomen näyttely Mind-Building Venetsian arkkitehtuuribiennaalissa on auennut
Kirjastot ovat suomalaisten sydämissä, ja se on huomattu maailmalla.
25.5.2018
Suomen paviljongin näyttely Venetsian arkkitehtuuribiennaalissa on kunnianosoitus kirjastolle ja kirjastoarkkitehtuurille
Venetsian arkkitehtuuribiennaalin avajaisia vietetään 24.–25. toukokuuta. Suomen paviljongin näyttely Mind-Building esittelee suomalaisen kirjastoarkkitehtuurin kehittymistä kautta aikojen päätyen joulukuussa 2018 aukeavaan Helsingin keskustakirjasto Oodiin.
9.5.2018
SAFA-palkinto 2018 Pudasjärven kaupungille
SAFA-palkinto 2018 myönnetään Pudasjärven kaupungille suomalaisen hirsirakentamisen perinteen jatkamisesta. Palkinnon vastaanotti Pudasjärven kaupunginjohtaja Tomi Timonen Arkkitehtipäivillä Oulussa 13.4.2018.
13.4.2018

Kaikki uutiset

Tapahtumia

14. Kansainvälinen Alvar Aalto Symposium
Alvar Aalto Symposium on joka kolmas vuosi järjestettävä kansainvälinen arkkitehtuuriseminaari, jonka tarkoituksena on herättää keskustelua modernin arkkitehtuurin taiteellisista, yhteiskunnallisista ja teknisistä haasteista sekä uusista innovaatioista.
30.8.2018 - 31.8.2018

Kaikki tapahtumat