Viimeisen vuoden maisteriopiskelija etsii vakituista työsuhdetta tai kesätöitä kesäksi

Terve!

Olen viimeisen vuoden maisteriopiskelija Oulun yliopiston arkkitehtuurin laitokselta ja etsin vakituista työsuhdetta tai kesätöitä kesäksi 2024. Etsin töitä pääsääntöisesti asuinpaikkani Jyväskylän seudulta, mutta etätyömahdollisuuksien salliessa olen avoin työskentelemään myös muissa kaupungeissa sijaitsevissa toimistoissa. Työt voisin aloittaa 6. toukokuuta alkaen tai sen jälkeen.

Ennen yliopiston maisteriopintojani opiskelin rakennusarkkitehdiksi Savonia-ammattikorkeakoulussa Kuopiossa, minkä jälkeen työskentelin muutaman vuoden arkkitehtitoimistossa. Työskentelin myös ammattikorkeakouluopintojeni ohella eri toimistoissa, joten minulle on kertynyt monipuolisesti työkokemusta eri paikoista. Yliopistossa olen syventänyt osaamistani erityisesti kaupunkisuunnittelun ja nykyarkkitehtuurin saralla, sekä suorittanut kursseja myös valaistussuunnittelusta ja sisustussuunnittelusta.

Olen tähän astisella työurallani päässyt mukaan monenlaisiin projekteihin asuntosuunnittelusta aina urheilu- ja tehdashallien suunnitteluun. Suunnittelijana minua kiinnostaa parantaa ihmisten elinympäristöä sekä luoda tiloja ja paikkoja, jotka palvelevat kaikkia ihmisryhmiä. Haluan työssäni varmistaa myös, että ekologiset ja kestävän kehityksen mukaiset arvot täyttyvät. Työntekijänä olen ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin suhtautuva ja vahva tiimityöskentelijä. Asiakaspalvelu on myös minulle mieluisa osa tätä työtä, ja olen päässyt hyödyntämään edellisten opintojeni taitoja monialaisesti rakennusalalla.

Ohessa CV:ni, josta löytyvät yhteystietoni ja tarkempi kuvaus muun muassa käyttämistäni suunnitteluohjelmista.

Ystävällisin terveisin,
Essi Pekkarinen
p. 0405354608
e.pekkarinen95@gmail.com

EP_CV2024

 

Hae sivustolta: