Arkkitehti etsii töitä

Hei,

Olen rakennus-/arkkitehtisuunnittelun alan ammattilainen. Etsin kokoaikatyötä, projektikohtaista tai määräaikaista, sekä pidempiaikaisempaa työtä arkkitehtisuunnittelualalta. Työtehtävissä pyrin käyttämään niitä ominaisuuksia, mitkä ovat minussa vahvempia. Vankka kokemus tiimityöskentelystä, yhteistyöstä eri alan asiantuntijoiden kanssa sekä itsenäisestä työnteosta, laaja-alainen osaaminen, luova ajattelu, myönteinen positiivinen asenne työhön, sekä halu oppia uutta, kehittää ja kehittyä tehtävissäni ovat olleet minun toiminnan keskiössä.

Suomessa minun ammatillisen urakehityksen vahvana pohjana ovat rakennuspiirtäjän ammattitutkinto, suunnitteluassistentin ammattitutkinto, sekä arkkitehtitutkinto, jonka suoritin loppuun Volgogradin rakennusteknisessä instituutissa, Arkkitehtuurin laitoksella (nykyisin Volgograd State University of Architecture and Civil Engineering, Venäjä), arvokas työkokemus yhteistyöstä alan huippuammattilaisten kanssa, vertikaalinen luottamus ja kova halua kehittyä ammatissa. Opetushallituksen päätöksellä Venäjällä suorittama korkeakoulututkintoni rinnastettiin Suomessa suoritettavaan ylempään korkeakoulututkintoon vuonna 2006.

Omaan monipuolisen työkokemuksen. Työtehtävien mielekkyys ja haastavuus, sekä projektin edistyminen ovat motivoineet minua. Olen hoitanut työtehtäväni asiantuntijana vastuuntunnolla, ahkeruudella ja tunnollisuudella. Työtehtävissäni olen myös oma-aloitteinen, tiedonjanoinen ja minulla on hyvä motivaatio päästä hyödyntämään oppimaani. Minulla on edelleen oppimishaluinen työskentelyote ja pyrin kehittymään itseni työttömyysjaksollakin mahdollisuuteni mukaan. Olen myös innokas oppimaan uusia töihin liittyviä asioita. Olen muuten aktiivinen elämässäni, suhtaudun uusiin mahdollisuuksiin avoimesti ja itseeni luottaen ja arvostan elämäni kokemuksia.

p.s. Viranomaisten päätös tukee työllistymissuunnitelman. Lisätietoa saa kysymällä sekä linkedin-profiilistä: www.linkedin.com/in/annaluostarinen/

Ystävällisin terveisin,
Anna Luostarinen

P. 050 4341765

Hae sivustolta:

X