Arkkitehtipäivät 2021

7 toukokuun, 2021

Arkkitehtipäivät 7.5.2021 ovat virtuaaliset!

Pääseminaari perjantaina 7.5.2021 järjestetään virtuaalisesti. Ohjelmassa pureudutaan kestävään kehitykseen ja ilmastonmuutokseen sekä arkkitehdin rooliin maailman pelastamisessa ja korjaamisessa.

Keynote-luennoitsijana on Alison Brooks, joka luotsaa Lontoossa omaa nimeään kantavaa toimistoa. Hän on ainoa, joka on voittanut kaikki kolme Iso-Britannian arvostetuinta arkkitehtuuripalkintoa: Stephen Lawrence -palkinnon, Manser-mitalin ja Stirling-palkinnon.

Toisen keynoten pitävät Alberto Bottero ja Simona Della Rocca, jotka vetävät omaa toimistoaan, BDR Bureauta Italiassa.

Arkkitehtipäivät järjestetään yhteistyössä Eko- ja Rakennusperintö-SAFAn kanssa.

SAFA tarjoaa virtuaalisen iltaohjelman kaikille jäsenille

Virtuaaliseminaarin iltana tarjoamme kaikille jäsenille maksutta mahdollisuuden seurata SAFA-Meurman– ja Wuorio-palkintojuhlallisuuksia. Ohjelmaa voi katsoa kotona tai koronatilanteen salliessa, paikallisosastojen järjestämissä kokoontumisissa omalla paikkakunnalla.

Osallistuminen

Virtuaalinen seminaari voidaan järjestää riippumatta loppukevään koronavirustilanteesta. Jokainen osallistuja saa tapahtumaan henkilökohtaisen linkin, jonka avulla pääsee katsomaan luentoja, tutustumaan kumppaneiden tarjontaan, juttelemaan muiden vieraiden kanssa ja osallistumaan keskusteluun seminaarin aiheista.

Yksittäisten lippujen lisäksi osallistujien ja yritysten on mahdollista muodostaa ”Kisakatsomoita”, joiden hinta määritellään erikseen esimerkiksi osallistujamäärän perusteella.

Ohjelma ja linkki lipunmyyntiin löytyvät Arkkitehtipäivät-sivulta:

https://www.safa.fi/arkkitehtipaivat2021/

 

Yhteistyössä:

Suurkumppanit

Suurkumppani Lehtovuori 

Kumppanit


 

 

Hae sivustolta: