Arkkitehtipäivät etänä Alvar Aallon studiolta 7.5.2021!

Pääseminaari perjantaina 7.5.2021 järjestetään virtuaalisesti. Ohjelmassa pureudutaan kestävään kehitykseen ja ilmastonmuutokseen sekä arkkitehdin rooliin maailman pelastamisessa ja korjaamisessa.

Keynote-luennoitsijana on Alison Brooks, joka luotsaa Lontoossa omaa nimeään kantavaa toimistoa. Hän on ainoa, joka on voittanut kaikki kolme Iso-Britannian arvostetuinta arkkitehtuuripalkintoa: Stephen Lawrence -palkinnon, Manser-mitalin ja Stirling-palkinnon.

Arkkitehtipäivät järjestetään yhteistyössä Eko- ja Rakennusperintö-SAFAn kanssa.

Remake, reshape, restore, reinvent, reconsider, repurpose, repair, re

Virtuaalinen seminaari voidaan järjestää riippumatta loppukevään koronavirustilanteesta. Jokainen osallistuja saa tapahtumaan henkilökohtaisen linkin, jonka avulla pääsee katsomaan luentoja, tutustumaan kumppaneiden tarjontaan, juttelemaan muiden vieraiden kanssa ja osallistumaan keskusteluun seminaarin aiheista.

Liput tulevat myyntiin helmikuun loppupuolella. Tuttuun tapaan myös yrityslippuja on saatavilla ja alennusta saa sen mukaan kuinka monta lippua lunastaa.

Yksittäisten lippujen lisäksi osallistujien ja yritysten on mahdollista muodostaa ”Kisakatsomoita”, joiden hinta määritellään erikseen esimerkiksi osallistujamäärän perusteella.

Lippytyypeistä ja ”Kisakatsomoista” lisätietoja on saatavilla alkuvuodesta 2021.

SAFA tarjoaa virtuaalisen iltaohjelman kaikille jäsenille

Virtuaaliseminaarin iltana tarjoamme kaikille jäsenille maksutta mahdollisuuden seurata SAFA-, Meurman– ja Wuorio-palkintojuhlallisuuksia. Ohjelmaa voi katsoa kotona tai koronatilanteen salliessa, paikallisosastojen järjestämissä kokoontumisissa omalla paikkakunnalla.

Paikallisosastojen toivotaan järjestävän omilla paikkakunnillaan rennompia tai juhlallisempia kokoontumisia yhdessäoloa varten. Lisätietoja päivitetään näille ja osastojen omille sivuille.


Keynote-puhujana Alison Brooks

Alison Brooks on yksi sukupolvensa johtavista arkkitehdeista. Brooks opiskeli 1980-luvulla arkkitehdiksi Waterloon yliopistossa Kanadassa ja perusti vuonna 1996 Lontoossa oman toimistonsa Alison Brooks Architectsin. Brooksin arkkitehtuuri on saanut kansainvälisesti tunnustusta laadusta ja kekseliäistä yksityiskohdista.

Brooks perehtyy syvällisesti jokaisen hankkeensa ympäristön sosiaalisiin, kulttuurisiin ja fyysisiin olosuhteisiin. Hänen tavoitteena on tehdä arkkitehtuuria, jolla on selkeä identiteetti ja joka istuu hyvin paikan ympäristöön. Brooksin toimisto on tunnettu erityisesti puun käyttämisestä rakennusmateriaalina. Toimiston hankkeisiin kuuluvat muun muassa vuoden 2017 Mies van der Rohe -palkintofinalisti Ely Court, Northamptonin yliopiston kehityshanke ja kovapuusta valmistetusta CLT-levystä tehty 34 metriä pitkä putki The Smile.

Lue Brooksin haastattelu Arkkitehtiuutisten numerosta 5/2020.


Yhteistyössä Arkkitehtipäivillä

Suurkumppani

Suurkumppani Lehtovuori

Kumppanit

Yhteistyökumppani Unidrain


Tule yhteistyökumppaniksi!

Yhteistyökumppanimme mahdollistavat Arkkitehtipäivien järjestämisen!

Arkkitehtipäivien kumppanina tavoitat koko laajasti Suomen arkkitehtikunnan: tapahtuman viestintä ulottuu koko SAFAn jäsenistöön, johon kuuluu 75% maassa toimivista arkkitehdeista.

Itse tilaisuuteen pääsette mukaan satojen arkkitehtien joukkoon. Edellisillä Arkkitehtipäivillä Helsingin Bio Rexissä oli noin 350 vierasta. Nyt virtuaalikonseptilla odotamme saavamme runsaasti lisää osallistujia. Etätapahtuma mahdollistaa aivan uudenlaiset kuviot ja tekee osallistumisen helpompaa.

Virtuaalinen seminaari vaikuttaa myös tuttuihin kumppanuustapoihin: Olemme uudistaneet kaikki kumppanuuspakettimme vastaamaan päivien uutta konseptia.

Kaikista suosituin yhteistyömallimme on ollut seminaarin yhteydessä järjestettävä tuotenäyttely. Vastaava uusi paketti virtuaaliympäristössä sisältää kumppanin oman ”huoneen”, jossa kävijä voi tutustua teihin omien videoidenne ja chat-ikkunan välityksellä. Lisäksi saatte oman videonne näytettäväksi seminaarin ”mainoskatkoilla”.

Tutustu paketteihin ja ota yhteyttä!

Paketti A4: 1000 € + alv 24%

 • Logo virtuaalisessa tapahtuma-aulassa
 • Logo tapahtuman välianimaatioissa
 • Logo SAFAn Arkkitehtipäivät-verkkosivulla

Paketti A3: 2000 + alv 24%

 • 2 minuutin ennalta kuvattu video näytettäväksi live-osuudessa 
 • Logo virtuaalisessa tapahtuma-aulassa
 • Logo tapahtuman välianimaatioissa
 • Logo SAFAn Arkkitehtipäivät-verkkosivulla

Paketti A2: 3000 + alv 24% 

 • 2 minuutin ennalta kuvattu video näytettäväksi live-osuudessa 
 • Virtuaalinen näyttelyosasto, jossa osallistujilla mahdollisuus katsoa esittelyvideotanne ja teillä mahdollisuus keskustella osallistujien kanssa chatissä
 • Logo virtuaaliseen tapahtuma-aulaan
 • Logo tapahtuman välianimaatioissa
 • Logo SAFAn Arkkitehtipäivät-verkkosivulla

Paketti A1: 5000 + alv 24%

 • 8 minuutin ohjelmanumero live-osuudessa (sisällöstä sovitaan SAFAn kanssa)
 • 2 minuutin video näytettäväksi live-osuudessa 
 • Virtuaalinen näyttelyosasto, jossa osallistujilla mahdollisuus katsoa esittelyvideotanne ja teillä mahdollisuus keskustella osallistujien kanssa chatissä 
 • Suurkumppanimaininta + Logo: 
  • Arkkitehtipäivät-mainosten yhteydessä Arkkitehtiuutisissa 
  • SAFAn Arkkitehtipäivät-verkkosivuilla
  • virtuaalisessa tapahtuma-aulassa
  • tapahtuman välianimaatioissa