EKO-SAFA

EKO-SAFA on Suomen Arkkitehtiliiton kestävän kehityksen alaosasto.

Tavoitteenamme on edistää kestävän ja ilmastotietoisen suunnittelun toteutumista rakennetussa ympäristössä. Jäseneksi voivat liittyä kaikki aiheesta kiinnostuneet safa-arkkitehdit.

Johtokunta ja yhteystiedot

Puheenjohtaja: Jonna Taegen
Varapuheenjohtaja: Juha Päätalo
Sihteeri: Lotta Pakarinen
Tiedottaja: Laura Lammert
Talousvastaava: Julia Rytkönen
Johtokunnan muut jäsenet: Antti Westerlund, Johanna Hyrkäs, Pekka Hänninen, Seppo Niiranen, Anneli Lyytikkä ja Marja Sopanen

Osaston sähköposti:

Sosiaalinen media:

Facebook

Instagram

Muita linkkejä:

Eko-Boxi

Podcast

EKO-SAFAn blogi

EKO-SAFA sosiaalisessa mediassa

Osaston tapahtumia

 

Kaikki tapahtumat

EKO-SAFA:n savirakennuskurssi – kurssi on täynnä

EKO-SAFA järjestää elokuussa 2021 savirakennuskurssin Tampereella, Rakennuskulttuurikeskus Piirun tiloissa, Uittajankatu 10, 33250 Tampere. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti EKO-SAFAn jäsenille. Kurssin hinta on 150 euroa varsinaisille jäsenille ja 100 euroa opiskelijajäsenille. Mukaan mahtuu ensimmäiset 18 ilmoittautujaa, eli paikat jaetaan siinä järjestyksessä kuin ilmoittautumisia tulee. Opiskelijajäsenten kiintiö on viisi ilmoittautunutta.

Kurssi on kolmipäiväinen. Alustava ohjelma on seuraava:

Lauantai 14.8. kello 10-17 Savirakentamisen teoria. Opimme, miten savea voi käyttää seinä- ja lattiarakenteissa. Käymme läpi niin savilaastit kuin kevytsavi- ja massiivisaviseinät, sekä lattioiden osalta laastilattiat ja juntatut massiivisavilattiat.

Lauantai 28.8. kello 10-17 Seinärakenteet käytännössä: Saamme maistiaiset siitä, miten tehdään oma savilaasti, miten rakennetaan kevytsavi- ja massiivisaviseinät.

Sunnuntai 29.8. kello 10-17 Lattiarakenteet käytännössä: Kokeilemme sekä laastilattian että juntatun massiivisavilattian tekoa käytännössä ja harjoittelemme lattian pinnoitusta pellavaöljyllä ja karnaubavahalla.

Kurssiin kuuluu niin haluttaessa myös ruokailu. Ruokailun hinta on 10 euroa / kurssipäivä.

Lisätiedot: Juha Päätalo,