Kaarinan keskusta

Sisäänjättö: 14.4.2023

15.12.2022–14.4.2023

Kaarinan kaupunki jatkaa Kaarinan keskustan alueen kehittämistä järjestämällä alueen maankäytön suunnittelusta yleisen suunnittelukilpailun. Kilpailu ratkeaa syyskesällä 2023.

Kilpailun tavoitteena on saada aikaan viihtyisä ja houkutteleva keskusta, jossa halutaan asua, yrittää ja tehdä töitä ja joka on tilamuodostukseltaan, materiaaleiltaan ja mittakaavaltaan inhimillinen asuin- ja työympäristö. Kilpailualue käsittää Kaarinan ydinkeskustan, ja sen koko on 39 hehtaaria. Lisäksi alueeseen liittyy kolme kilpailualueeseen liittyvää tarkastelualuetta.

Kilpailijoiden tehtävänä on visioida Kaarinan tuleva muutos valtatienvarsialueesta kaupungin keskustaksi, jolla on positiivinen paikan henki. Kaarinan keskusta on parhaillaan muutoksessa ja kilpailun myötä on tarkoitus jatkaa muutosta kohti kestävämpää ja kauniimpaa rakennettua ympäristöä, jossa on hyvinvointia tukevia kaupunkitiloja. Tavoitteena on, että keskusta säilyy saavutettavana kaikilla liikkumismuodoilla tarjoten monipuolisia palveluita.

Kilpailuohjelmaa on päivitetty 21.2.2023 

Kaarinan keskusta – kilpailuohjelma PÄIVITYS 21.2.2023

Kilpailun verkkosivu

Kaarinan keskusta – kilpailuohjelma

Lisää kilpailuja

Kaikki kilpailut

Hae sivustolta:

X