WDBE 2023: Investing in Climate through Tech

19 syyskuun, 2023 - 20 syyskuun, 2023
Helsinki & Tallinna

Jo kuudetta vuotta peräkkäin World of Digital Built Environment (WDBE) Summit tarjoaa laajan kansainvälisen katselmuksen digitaalisen rakennetun ympäristön tärkeimpiin ajankohtaisiin tapahtumiin, ilmiöihin ja ratkaisuihin. Tule yhdessä muiden rakennetun ympäristön digitalisaatiosta kiinnostuneiden ammattilaisten kanssa viettämään kaksi inspiroivaa päivää Tallinnaan ja Helsinkiin. Summit-ohjelmamme koostuu kahdeksasta keynote-puheenvuorosta, teemoitelluista Community Sessioista, kumppaneiden työpajoista, WDBE Awards -tilaisuudesta, sekä innostavasta verkostoitumisesta.

Tänä vuonna teemanamme on “Investing in Climate through Tech” ja aiempien vuosien tapaan haluamme antaa näyttämön rakennetun ympäristön digitalisaation edelläkävijöille. On ratkaisevan tärkeää, että toimialamme sijoittaa rahaa, aikaa ja henkistä pääomaa ilmastokriisin ratkaisemiseksi. Mikä on teknologian rooli tässä?

Keynote-puhujina tätä teemaa tulevat avaamaan muun muassa amerikkalainen arkkitehti BJ Siegel, joka on aiemmin ollut Applella luomassa heidän palkittua Apple Store -konseptiaan ja sen jälkeen perustanut Juno-nimisen yrityksen, joka on lähtenyt uudella tavalla brändäämään teollisesti ja kestävästi rakennettua asuntotuotantoa. Mukana puhujakaartissa ovat myös maailman suurimpiin kestävään rakennettuun ympäristöön keskittyvät pääomasijoittajat, Fifth Wallin Miguel Nigorra Esteban sekä Foundamentalin Sebastien Michaud.

WDBE on kansainvälinen yhteisötapahtuma, jota ei kannata ohittaa!

Lisää nostoja ohjelmasta, keynote-puhujien podcast-haastatteluita ja muuta ajankohtaista informaatiota, sekä tietoa kumppanuuksistamme löydät osoitteesta wdbe.org

Hae sivustolta: