Arkkitehdin vaikuttava viestintä -koulutus

16 elokuun, 2021

Tuntuuko siltä, että sosiaalinen media pursuaa ontuvasti perusteltua arkkitehtuurikritiikkiä mutta arkkitehtien ääni puuttuu keskustelusta? Tekisi mieli osallistua keskusteluun, mutta miten esittäisin mielipiteeni rakentavasti?

Tervetuloa viestintäkoulutukseen maanantaina 16.8. klo 15–16.30! Koulutus järjestetään etäyhteyden kautta, linkki lisätään tänne sekä FB-tapahtumaan ennen tilaisuuden alkua. Koulutus on avoin ja maksuton kaikille SAFAn jäsenille.

Koulutuksen aluksi kuulemme Jukka Vahdin puheenvuoron mediamaailman – ja samalla vaikuttamisen – murroksesta: tämän päivän mediaympäristö on täysin uudentyyppinen pelikenttä, jossa vahvat vaikuttajat voivat luoda itse omat pelisääntönsä.

Annina Huhtala tarjoaa käytännön työkaluja arkkitehdeille oman äänen löytämiseen mediassa: missä kannattaa olla mukana ja mihin sävyyn? Vuorovaikutteisissa pienryhmäharjoituksissa pääset pohtimaan käytännössä omaa rooliasi viestijänä ja somekeskustelijana.

Viestintäkoulutus nauhoitetaan ja tallenne tulee katsottavaksi myöhemmin.

Tietoa puhujista

Kuva: Miikka Pirinen

Jukka Vahti: Mediamaailman murros ja vaikuttaminen

Jukka Vahti työskentelee johtavana asiantuntijana Sitran valmisteilla olevalla Demokratia ja osallisuus -teemalla. Aiemmin hän on työskennellyt Sitran viestinnässä. Hän on Jyväskylän yliopistosta valmistunut filosofian maisteri (viestintätieteet), jolla on taustallaan myös yli kymmenen vuoden mittainen ura toimittajana.

Jukka Vahti ja Hannu-Pekka Ikäheimo julkaisivat alkuvuodesta 2021 Sitran raportin Mediavälitteinen yhteiskunnallinen vaikuttaminen.

Kuva: Kaskas Media

Annina Huhtala: Arkkitehti yhteiskunnallisena keskustelijana – löydä oma tapasi osallistua

Annina on viestintäkonsultti, joka on sparrannut uransa aikana satoja eri alojen asiantuntijoita. Hän on yksi asiantuntijaviestintään keskittyneen Kaskas Median perustajista, ja koulutukseltaan neurotieteen ja psykologian maisteri. Tällä hetkellä hän työskentelee koulutusinnovaatioihin keskittyneen kansainvälisen HundredIN sisältöjohtajana.

Osallistuminen:
Maksuton verkkotapahtuma järjestetään Google Meetissä.
Pari ohjetta sujuvaan tapahtumaan:
– Mitään erillistä ohjelmaa ei tarvita, mutta Google Meet toimii parhaiten Chrome-selaimella.
– Voit muokata oman näyttösi näkymää nähdäksesi esitykset paremmin. Oman ruutusi oikeasta alakulmassa on kolme vierekkäistä pistettä, joita napsauttamalla voit avata asetukset. Valitse sieltä esimerkiksi ”Muuta asettelua”, josta voit valita mieleisesi. Suosittelemme ”Sivupalkki”-asetusta.
– Voit valita kenen kuva näkyy omalla ruudullasi klikkaamalla kyseistä ruutua. Valitun ruudun saat pois, kun klikkaat sitä uudelleen.
– Chat-keskustelun löydät oikeasta yläkulmasta puhekupla-logoa klikkaamalla.

Hae sivustolta: