Arkkitehdin vaikuttava viestintä -koulutus

elokuu 16, 2021
15:00 - 16:30

Tuntuuko siltä, että sosiaalinen media pursuaa ontuvasti perusteltua arkkitehtuurikritiikkiä mutta arkkitehtien ääni puuttuu keskustelusta? Tekisi mieli osallistua keskusteluun, mutta miten esittäisin mielipiteeni rakentavasti?

Tervetuloa viestintäkoulutukseen maanantaina 16.8. klo 15–16.30! Koulutus järjestetään etäyhteyden kautta, linkki lisätään FB-tapahtumaan ennen tilaisuuden alkua. Koulutus on avoin ja maksuton kaikille SAFAn jäsenille.

Koulutuksen aluksi kuulemme Jukka Vahdin puheenvuoron mediamaailman – ja samalla vaikuttamisen – murroksesta: tämän päivän mediaympäristö on täysin uudentyyppinen pelikenttä, jossa vahvat vaikuttajat voivat luoda itse omat pelisääntönsä.

Annina Huhtala tarjoaa käytännön työkaluja arkkitehdeille oman äänen löytämiseen mediassa: missä kannattaa olla mukana ja mihin sävyyn? Vuorovaikutteisissa pienryhmäharjoituksissa pääset pohtimaan käytännössä omaa rooliasi viestijänä ja somekeskustelijana.

Tietoa puhujista

Jukka Vahti: Mediamaailman murros ja vaikuttaminen

Johtava asiantuntija Jukka Vahti työskentelee Sitrassa hankeviestinnän parissa. Hän on Jyväskylän Yliopistosta valmistunut filosofian maisteri, jolla taustallaan pitkä politiikan toimittajan ura.

Jukka Vahti ja Hannu-Pekka Ikäheimo ovat yhdessä julkaisseet Sitran raportin ’Mediavälitteinen yhteiskunnallinen vaikuttaminen’.

Annina Huhtala: Arkkitehti yhteiskunnallisena keskustelijana – löydä oma tapasi osallistua

Annina on viestintäkonsultti, joka on sparrannut uransa aikana satoja eri alojen asiantuntijoita. Hän on yksi asiantuntijaviestintään keskittyneen Kaskas Median perustajista, ja koulutukseltaan neurotieteen ja psykologian maisteri. Tällä hetkellä hän työskentelee koulutusinnovaatioihin keskittyneen kansainvälisen HundredIN sisältöjohtajana.

 

 

Heinäkuu, 2021

Kategoria:

Kaikki

22KesäKoko päivä24HelmiVIIVA – suunniteltu, modernin arkkitehtuurin Kankaanpää -näyttelyKankaanpään kaupunginmuseo, Museokatu 10, Niinisalo Kategoria:Näyttely

17MaalisKoko päivä22EloBIJOY JAIN. STUDIO MUMBAI – ALVAR AALTO -MITALI 2020ArkkitehtuurimuseoKategoria:Näyttely

22ToukoKoko päivä21MarrasLa Biennale di Venezia: 17. Kansainvälinen Venetsian arkkitehtuuribiennaliKategoria:Kansainvälinen biennaali

12Kesä(Kesä 12)00:0005Syys(Syys 5)00:00Uno Ullberg – Suomen viipurilaisin arkkitehti ja Lähellä – kaukana -näyttelytLappeenrantaKategoria:Näyttely

17Kesä(Kesä 17)00:0015Syys(Syys 15)00:00Ajaton Aalto – rakennuskulttuurin dnaSäynätsalon kunnantalo, JyväskyläKategoria:Näyttely

Hae sivustolta:

X