Tampereen arkkitehtuuri- ja designviikko 30.9.–7.10.

30 syyskuun, 2022 - 7 lokakuun, 2022
Finlaysonin alue, Tampere

Tampereen arkkitehtuuri- ja designviikko TAD Week tuo 30.9.–7.10. yhteen tuhansia ajankohtaisesta arkkitehtuurista, muotoilusta ja kaupunkikulttuurista kiinnostuneita ammattilaisia, opiskelijoita ja harrastajia.

TAD Week on värikäs kattaus kiinnostavia, innostavia ja ajankohtaisia seminaareja, näyttelyitä ja työpajoja sekä ainutlaatuisia vierailukohteita ja avoimia ovia.

Ohjelmassa mukana esimerkiksi Kestävä talo 4: kulttuuriperintö ja identiteetti -seminaari, jossa kuullaan asiantuntijoita, jotka ovat eri tavoin vaikuttaneet rakennetun kulttuuriympäristömme säilymiseen elävänä.

Viikko huipentuu Architecture and Cities in Transition -seminaariin, jossa nähdään arkkitehtuurin huippunimiä ja alan vaikuttajia. Puhujina tänä vuonna ovat muun muassa arkkitehdit Esa Ruskeepää (Esa Ruskeepää Architects) ja Olavi Koponen (Agence R2K ) sekä pääpuhujana belgialainen arkkitehti Renaud Haerlingen (Rotor).

TAD Week juhlistaa 15. tapahtumavuottaan teemalla Elämänkaari. Teema kannustaa keskusteluun tuotteiden, rakennusten ja kaupunkien elinkaaresta sekä käyttäjäkokemuksista. Keskustelua käydään erilaisten ihmisten, kuten lasten ja vanhusten kokemusmaailmojen kautta. Tapahtumissa pohditaan, kuinka suunnitellaan käyttökelpoisia, kestäviä ja kauniita esineitä ja ympäristöjä huomioiden materiaalien elinkaari.

Tapahtumia järjestetään ympäri Tamperetta, mutta pääosin tapahtumat sijoittuvat ainutlaatuiselle Finlaysonin historialliselle alueelle. Tapahtumat ovat avoimia ja pääosin maksuttomia.

Ohjelma julkaistaan elokuussa. Katso tapahtumat ja lue lisää TAD Weekistä tästä linkistä.

Hae sivustolta: