Puurakentamisen aika -seminaari

27 huhtikuun, 2023
Suomen Metsämuseo Lusto, Lustontie 1, Punkaharju

Suomen Metsämuseo Lustossa on torstaina 27.4.2023 Puurakentamisen aika -seminaari ja New Standards -näyttelyn avajaiset. Päivän ajan museossa on ilmainen sisäänpääsy.

Torstai 27.4.2023
Puurakentamisen aika -seminaari klo 13–15:30

Puurakentamisen aika -seminaarissa kuullaan kolme puheenvuoroa puurakentamisesta sekä paneelikeskustelu. Professori Rainer Mahlamäki kertoo Luston arkkitehtuurista ja sen merkityksistä puurakentamisen kehitykselle. Arkkitehti Saara Kantele keskittyy vuorollaan pysyvän talon ajatukselle ja pohtii, mitä rakentamisessa tulee huomioida pitkäikäisen ja sopeutuvan rakennuskannan luomiseksi. New Standards -näyttelyä kuratoinut Laura Berger puolestaan johdattaa kuulijat puisten tyyppitalojen maailmaan ja herättelee kysymyksiä tyyppitalojen opeista ja inspiraatiosta nykypäivälle.

Tilaisuuden avaa Suomen Metsämuseo Luston toimitusjohtaja Niina Uronen. Paneelikeskustelua moderoi Arkkitehtuurimuseon johtaja Carina Jaatinen.

Seminaari on kaikille avoin ja maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Seminaaria voit seurata myös striimin kautta.

Seminaarin järjestävät yhteistyössä Lusto ja Arkkitehtuurimuseo.

Lue lisää tapahtumasta Luston sivuilta

Hae sivustolta: