OpenHouseHelsinki

4 syyskuun, 2020 - 6 syyskuun, 2020

OpenHouseHelsinki järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti syyskuussa 4.–6.9.2020 osana Helsinki Design Weekin ohjelmaa.

OpenHouseHelsinki -tapahtuman tarkoitus on avata ovet kaupunkilaisille ja vierailijoille sinne, minne ei tavallisesti pääse. OpenHouseHelsinki järjestää kerran vuodessa opastettuja kierroksia kiinnostaviin sisätiloihin, kaupunginosiin, sisäpihoille sekä uusiin ja vanhoihin arkkitehtuurikohteisiin. Lisäksi OpenHouseHelsinki tarjoaa näyttelyitä, luentoja ja työpajoja koko perheelle.

Koronaviruksen vuoksi OpenHouseHelsinki ohjelma on tänä vuonna aikaisempia vuosia supistetumpi ja keskittyy ulkokierroksiin. Kierroksille on vapaa pääsy, oppaina toimivat suunnittelijat ja asiantuntijat. OpenHouseHelsinki -tapahtuma pyrkii tuomaan suunnittelijoita ja asukkaita lähemmäksi toisiaan, tukemaan vuorovaikutusta ja avaamaan keskustelua ympäristöstä.

OpenHouseHelsinki -tapahtumaa järjestää Openhouse Ry. Kierroksista ja niiden sisällöistä ovat vastuussa kierroskohteen avaava taho itse.

Ohjelma tarkemmin tapahtuman omilla sivuilla.

Hae sivustolta: