Materials, life cycle and sustainability -seminaari Paimion parantolalla

22 toukokuun, 2023
Paimion Parantola, Paimio

The Paimio Sanatorium discussions for emerging new worlds -seminaarisarjan avaa keskustelutilaisuus materiaalien, elinkaaren ja kestävyyden teemoista. Tapahtumasarjan teemat juontavat inspiraationsa Alvar ja Aino Aallon yksilön hyvinvointia korostavasta, arkkitehtuurin, luonnon ja tutkimuksen yhdistävästä suunnittelusta.

Siitä, miten luomme ja ymmärrämme ympäröivää maailmaa, mitä arvostamme ja kulutamme ja miten yritykset kehittyvät ja miten niiden on kehityttävä, on nopeasti tulossa keskeinen painopiste kestävään tulevaisuuteen siirtymisessä. Toimialat ja yritykset joutuvat arvioimaan uudelleen liiketoimintamalleja, toimitusketjuja, tuotantomalleja ja sijainteja.

Englanninkielisessä seminaarissa kuullaan ajankohtaista keskustelua vihreän siirtymän roolista tuotannossa: miten materiaaleja käsitellään resursseina, miten ymmärrämme suunnittelivaatimuksia sekä miten yhdistää uudelleenkäytön mahdollisuudet elinkaariajattelun ja toimialojen välisen yhteistyön.

Osallistuminen

Seminaari on ilmainen ja avoin kaikille. Ilmoittaudu ennakkoon tästä linkistä. Lue lisää ja katso seminaarin tarkka ohjelma ja puhujat täältä.

Hae sivustolta: