Lisää luontoa kaupunkiin? -keskustelu Tiedekulmassa

1 marraskuun, 2023
Tiedekulma, Yliopistonkatu 4, 00100, Helsinki

Tulevaisuuden kaupungin pitäisi sitoa hiiltä, torjua luontokatoa ja hillitä ilmastonmuutoksen vaikutuksia kuten tulvia ja helleaaltoja.

Miten kaupunkien kehittämisessä sovitetaan yhteen vanhat käytännöt, asukkaiden tarpeet ja uusin tutkimustieto ympäristökriisien torjunnasta? Onko tulevaisuuden kaupunki nykyistä vihreämpi?

Kaupungeista ympäristökriisien aikakaudella 1.11. klo 17–18.30 keskustelevat kaupunkimeteorologian professori Leena Järvi ja kaupunkiympäristöpolitiikan professori Sirkku Juhola Helsingin yliopistosta sekä projektinjohtaja Susa Eräranta Helsingin kaupungilta. Tapahtuman juontaa Rosa Kettumäki.

Tapahtuma on osa Helsingin yliopiston Tiedekulman Ympäristö nyt 2023 -tapahtumasarjaa, joka tarjoaa tuoreinta tutkittua tietoa ilmastonmuutoksen ja luontokadon torjunnasta. Tapahtumaa voi seurata paikan päällä Tiedekulmassa (Yliopistonkatu 4) tai striimin välityksellä. Tapahtumasta julkaistaan jälkikäteen tallenteet Tiedekulman Youtube-kanavalla sekä podcastina yleisimmissä podcast-palveluissa, mm. Spotifyssa ja Soundcloudissa.

Lue lisää tapahtumasta.

Hae sivustolta: