Ilo irti yrittäjyydestä! Liiketoiminnan kehittäminen

5 kesäkuun, 2019
Kulttuuritehdas Korjaamo, Vaunusali, Töölönkatu 51, 00250 Helsinki

Ilo irti yrittäjyydestä! Liiketoiminnan kehittäminen

Ilo irti yrittäjyydestä on Akavalaisten yrittäjien AKY:n perinteinen kesän aloittava tapahtuma. Viime vuotisten palautteiden pohjalta teemaksi on valittu liiketoiminnan kehittäminen. Esitysten lisäksi tilaisuudessa on erinomainen mahdollisuus iloisiin kohtaamisiin ja kesästä nauttimiseen.

Ohjelma: 

14.45 Iltapäiväkahvit ja ilmoittautuminen
15.15 Tilaisuuden avaus ja tervetuloa, Timo Saranpää
15.30 Liiketoiminnan kehittäminen, Olli E. Juvonen
16.30 Tauko
17.00 Yritystarinat

  • Havu Cosmetics: Lumi Maunuvaara
  • Creanex: Markku Pusenius
  • Wolt: Juhani Mykkänen

18.30 Kesäistä syömistä ja iloista rupattelua

Puhujat:

Olli E. Juvonen aiheena on, kuinka saan yritykseni kasvamaan nopeasti ja kannattamaan paremmin? Juvosella on kokemusta 96 yhtiön tervehdyttämisestä 38 vuoden ajalta kymmenissä maissa. Hän tietää, mikä käytännössä toimii ja mikä ei.

juvonen_olli_e.jpg (70 KB)

Lumi Maunuvaara – Havu Cosmetics: Halu luoda jotain omaa ja aitoa

Lumi Maunuvaara yhdisti opintonsa, rakkautensa luontoon ja lukioaikaisen ideansa kosmetiikkalinjasta. Siitä syntyi oma luonnonkosmetiikkayritys ja heti loppuunmyyty huulipuna. Havu Cosmetics on Lumin ensimmäinen yritys, jonka hän perusti 19-vuotiaana. Yrittäjyyden ja tuotekehityksen ohella Lumi jatkaa opintoja Aalto-yliopistossa bio- ja kemiantekniikan opiskelijana ja hänellä on sivuaineena muotoilu.

havu2019_lumimaunuvaara.jpg (1.65 MB)

Markku Pusenius – Creanex: Miten raapia leipä maailmalta?

Markku Pusenius on Creanexin toimitusjohtaja. Creanex Oy kehittää simulaattoreita ja ohjausjärjestelmiä liikkuviin työkoneisiin. Yhtenä esimerkkinä toimii Kotkan AMK:lla oleva ambulanssisimulaattori.

markku_pusenius.jpg (1.10 MB)

Juhani Mykkänen – Wolt: 6 oppituntia idean kehittämisestä liiketoiminnaksi

Wolt on ravintolaruokaa välittävä teknologiayhtiö, jolla on yli 2 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ja joka on laajentanut alle neljässä vuodessa 14 maahan ja myy tänä vuonna sadoilla miljoonilla ruokaa. Tässä esityksessä yksi Woltin perustajista, Juhani Mykkänen, jakaa ajatuksia siitä, mitä Woltin tiimi oppi uuden kuluttajatuotteen kehittämisestä yrityksen alkutaipaleen aikana.

juhani-mykkaCC88nen.jpg (76 KB)

Kenelle:

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille AKY – Akavalaiset yrittäjät jäsenjärjestöjen yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Perinteinen kesän aloittava tapahtuma tarjoaa esitysten lisäksi erinomaisen mahdollisuuden verkottua toisten akavalaisten yrittäjien kanssa. Sään salliessa seminaarin jälkeinen seurustelu jatkuu Korjaamon terassilla. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen:

Tilaisuus järjestetään yhdessä AKY – Akavalaiset yrittäjät jäsenliittojen kanssa.

Lisätiedot
Salla Grönholm
040 515 9491
salla.gronholm@ekonomit.fi

Hae sivustolta: