Habitare Pro

11 syyskuun, 2024 - 15 syyskuun, 2024
09:00 - 18:00Messukeskus, Helsinki

Habitare Pro Loungessa järjestetään läpi tapahtuman ohjelmaa teemoitettuine päivineen ja workshoppeineen. Habitare Pro Party tuo ammattilaiset yhteen Habitaren avajaispäivänä keskiviikkona.

Torstaina 12.9. Habitare Pro Loungen ohjelman teemana on arkkitehtuuri. Workshoppien vetäjiin lukeutuu muun muassa maailman suurimman kiinteistöalan asiantuntijatalo CBRE:n työympäristön kehittämisen ja muutosjohtamisen palveluista vastaava Jutta Sellin, joka kertoo esityksessään siitä, kuinka paljon työn tekemiseen tarvitaan tilaa.

Perjantaina 13.9. ohjelman keskiössä ovat ostajat. Luvassa on muun muassa yhteistyössä Young Finnish Designin kanssa järjestettävä Speed Dating, joka tuo yhteen suunnittelijat ja yritykset.

Habitare Prossa mukana olevia yrityksiä nähdään myös Showrooms Habitare x Helsinki Design Week -tapahtumakokonaisuudessa, jossa yritykset esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan alan ammattilaisille ja muotoilun ystäville keskustassa sijaitsevissa näyttelytiloissaan.

 

Rekisteröidy Habitare Pro -tapahtumaan ilmaiseksi!

Pohjoismaiden johtava huonekalu-, muotoilu- ja sisustustapahtuma Habitare ja ammattilaistapahtuma Habitare Pro järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 11.–15.9.2024.

Rekisteröidy ilmaiseksi tästä linkistä koodilla HABIPRO24. Lämpimästi tervetuloa tapahtumaan!

Hae sivustolta: