EkoSAFAn savirakennuskurssi

3 syyskuun, 2022 - 11 syyskuun, 2022

EkoSAFA järjestää syyskuussa 2022 savirakennuskurssin Tampereella, Rakennuskulttuurikeskus Piirun tiloissa, Uittajankatu 10, 33250 Tampere. Kurssi on ensisijaisesti EkoSAFAn jäsenille. Kurssin hinta on 250 euroa varsinaisille jäsenille ja 200 euroa opiskelijajäsenille. Mukaan mahtuu ensimmäiset 18 ilmoittautujaa, osallistumismaksun maksaminen varmistaa paikan kurssilla. Opiskelijajäsenten kiintiö on viisi ilmoittautunutta.

Kurssi on kolmipäiväinen ja sen ohjelma on räätälöity arkkitehtien tarpeeseen.

Lauantai 3.9. kello 10-17 – Savirakentamisen teoria: Opimme, miten savea voi käyttää seinä- ja lattiarakenteissa. Käymme läpi niin savilaastit kuin kevytsavi- ja massiivisaviseinät, laastilattiat ja juntatut massiivisavilattiat ja tutustumme savirakennuskohteisiin maailmalla. Teoriaosuuteen voi osallistua myös etänä.

Lauantai 10.9. kello 10-17 – Seinärakenteet käytännössä: Kokeilemme, miten tehdään oma savilaasti ja rakennetaan kevytsavi- ja massiivisaviseinät.

Sunnuntai 11.9. kello 10-17 – Lattiarakenteet käytännössä: Kokeilemme sekä laastilattian että juntatun massiivisavilattian tekoa ja harjoittelemme lattian pinnoitusta.

Kurssiin kuuluu haluttaessa myös ruokailu. Ruokailun hinta on 10 euroa / kurssipäivä.

Lisätietoa kurssista antaa kurssin vetäjä Juha Päätalo – juha@paatalo.com

Kurssille voi ilmoittautua tästä linkistä.

Hae sivustolta: