ATL MEET 2022 – Architects and Leadership

7 syyskuun, 2022 - 9 syyskuun, 2022

7.9.-9.9. Turku, Paimio

ATL järjestää loppukesäisessä Turussa ainutlaatuisen tapahtuman suomalaisille arkkitehtitoimistoille. Sen ohjelma on laadittu toimistojen tarpeisiin. Koronan väistyttyä kollegoiden tapaaminen on juhlaa – ja sen voi toistaa tästedes joka vuosi!

Toistuvassa tapahtumassa käsitellään ajankohtaisia teemoja liiketoiminnasta ja toimintakentän muutoksesta kansallisiin ja kansainvälisiin virtauksiin. Vuoden teemamme on Architects and leadership, arkkitehtuuri ja johtaminen. Kansainvälisten huipputoimistojen keynote-esiintyjät esittelevät tien kansainväliseen menestykseen. Suomalaisten arkkitehtitoimistojen toimintaympäristön muutosta käsitellään niin digitalisaation, vastuullisuuden, kansainvälisen kilpailun lisääntymisen kuin yrityskentän muutoksienkin näkökulmasta. Isoa asiaa kaiken tyyppisille arkkitehtitoimistoille.

Ja tietysti toimistot pääsevät illan seminaarin lomassa ja iltabileissä tapaamaan toisiaan. Tapahtuman alussa tarjoamme yhdessä Paimion kaupungin kanssa tervetuliaisvastaanoton Paimion parantolassa ja torstain illallinen järjestetään Turun linnassa.

Tulkaa toimistostanne isommalla joukolla ensimmäiseen ATL Meetiin – tehdään tästä kerralla klassikko! 

LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMINEN

 

Hae sivustolta: