ATL MEET 2024

4 syyskuun, 2024 - 5 syyskuun, 2024
09:00 - 19:00Tampere

ATL MEET 2024: ARCHITECTS AND LEADERSHIP 4.–5.9.2024

Green Transition Boosting Business

FINLAYSON MEETINGS
Media 54, Satakunnankatu 18 A, 1.krs
TAMPERE

Tänä syksynä ATL Meetissä käsitellään vihreän siirtymän merkitystä ja vaikutuksia arkkitehtitoimistoihin, ja pohditaan sitä, miten arkkitehdit voivat saavuttaa lisää jalansijaa muutoksen kynnyksellä.

Vihreällä siirtymällä tarkoitetaan muutosta kohti ekologisesti kestävää taloutta ja kasvua, joka ei perustu luonnonvarojen ylikulutukseen ja fossiilisiin polttoaineisiin. Kestävä talous nojaa vähähiilisiin sekä kiertotaloutta ja luonnon monimuotoisuutta edistäviin ratkaisuihin. Se tarkoittaa, että rakentamisessa ja rakennetussa ympäristössä myös suunnittelun ja suunnittelijoiden merkitys tulee kasvamaan.

Päästöjen vähentämiseksi tarvitaan teknisesti toimivaa ja taloudellisesti järkevää sääntelyä, jolla on suora vaikutus uuden suunnitteluun ja vanhan korjaamiseen. Vihreän siirtymän myötä eri alojen toimijoiden on huomioitava sen vaikutukset poliittiseen päätöksentekoon, uuteen lainsäädäntöön sekä hankkeiden rahoitukseen unohtamatta inhimillisiä tekijöitä ja kulttuurista muutosta.

Vihreä siirtymä luo uusia tarpeita ja ratkaisuja synnyttäen kasvua ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Samalla kehittyy uutta osaamista, jolle on kysyntää myös kansainvälisillä markkinoilla. Tämä osaaminen kokonaisuudessaan parantaa Suomen vientiteollisuuden kilpailukykyä, jossa arkkitehdeilla on merkittävä rooli ja rajattomasti liiketoimintamahdollisuuksia.

Lipunmyynti tapahtumaan on avautunut, tule mukaan Super Early Bird -hintaan!

Lue lisää

Järjestäjä: Arkkitehtitoimistojen liitto ATL

Hae sivustolta: