3A Talks: Uusien sote-alueiden rakennuskanta

10 toukokuun, 2022

Uusilla sote-alueilla on käytössään suuri, jopa 9000 kiinteistön rakennuskanta. Miten sote-alueiden rakennuskantaa tullaan hallinnoimaan, ylläpitämään, korjausrakentamaan ja uudisrakentamaan tulevaisuudessa? Tästä 3A Talksiin tulee kertomaan Maakuntien tilakeskusasiakkuusjohtaja Pasi Korte.

Tapahtuma järjestetään tiistaina 10.5. KIRAHubin Urban3-tilassa, Maria 01 (Lapinlahdenkatu 16, Helsinki).

Tule mukaan keskustelemaan paikan päälle tai seuraa tilaisuutta streamin välityksellä ATL:n YouTube-kanavalla.

*****
Maakuntien tilakeskus on toimitilajohtamisen strateginen kumppani ja valtakunnallinen hyvinvointialueiden toimitila- ja kiinteistöhallinnon osaamiskeskus:

Asiakkaitamme ovat hyvinvointialueet, sairaanhoito- ja erityishuoltopiirit, pelastuslaitokset ja kunnat. Palvelemme myös valtionhallintoa, hyvinvointialueiden valmistelutoimielimiä ja niiden toimitilavastaavia. Vuonna 2022 toimintamme keskittyy vahvasti sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistukseen. Asiantuntija- ja digipalveluidemme avulla tuotamme asiakkaillemme tietoa ja ratkaisuja arjen tilahallintaan sekä toimitila- ja kiinteistöjohtamisen strategisen päätöksenteon tueksi. Samalla rakennamme yhtenäistä tilannekuvaa julkisista kiinteistöistä, niiden kustannuksista ja investoinneista. Yhteen paikkaan koottu tieto ohjaa toimimaan järkevästi terveissä, turvallisissa ja tarkoituksenmukaisissa tiloissa. Lue lisää: maakuntientilakeskus.fi

3A TALKS:

Tapahtuma on osa Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfon, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA:n ja Arkkitehtitoimistojen liitto ATL:n yhdessä järjestämää 3A Talks -tapahtumasarjaa, jossa keskustellaan alan ajankohtaisista aiheista.

Linkki Facebook-tapahtumaan

Hae sivustolta: