Vieser Line linjalattiakaivo – vapaus panostaa visuaalisuuteen

Kotimasen perheyritys Vieserin juuret ovat syvällä pohjanmaalaisessa periksiantamattomuudessa. Viidenkymmenen vuoden kokemus ja yli 6 miljoonaa asennettua lattiakaivoa muodostavat perustan, jonka päälle on hyvä rakentaa. Vieserin tehokkaan linjalattiakaivon avulla voi kylpyhuoneen kaivoratkaisussa edetä huoletta visuaalisuuden ehdoilla.

Usein kylpyhuoneen perinteisestä poikkeavissa ratkaisuissa arveluttaa toimivuus. Uniikin muotoilun kanssa herää kysymys, joudutaanko asennuksessa tai toimintavarmuudessa tekemään kompromisseja. Vieserin linjalattiakaivon kanssa ei tarvitse toimivuudesta tinkiä. Vieser Line on uudentyyppinen, kotimaassa suunniteltu ja valmistettu linjalattiakaivojärjestelmä, jossa yhdistyy ainutlaatuinen muotoilu ja tehokas toiminnallisuus. Nämä lähtökohdat antavat kylpyhuoneen suunnittelijalle rajattomasti mahdollisuuksia lattiakaivon sijoitteluun.

Linjalattiakaivon voi sijoittaa vapaasti – toki kaadot huomioiden – kylpytilassa: kiinni seinään, hieman irti seinästä tai keskilattialle. Linjalattiakaivoja voi sijoittaa myös useampia rinnakkain joko suoraan yhtenäiseen linjaan tai hieman irti toisistaan.

Laatoitettava kansi avaa lähes rajattomat mahdollisuudet erilaisille sisustuksille ja tyyleille. Kantta voi joko korostaa tai sen voi sulauttaa huomaamattomaksi osaksi laatoitusta. Kaikki Vieser ‐ lattiakaivojen kansiratkaisut on suunniteltu yhteensopiviksi Vieser One ‐lattiakaivojen kanssa. Näin tekniset seikat eivät rajoita visuaalista tilasuunnittelua, vaan kohteeseen optimaalinen ratkaisu löytyy aina.

Vieser Line ‐valikoimassa on runsaasti vaihtoehtoja eri linjalattiakaivotarpeisiin. Suosittu laatoitettava malli on monipuolinen vaihtoehto ja erityisesti suurten lattialaattojen kanssa vertaansa vailla. Kansi voidaan laatoittaa millä tahansa kylpyhuoneen lattiapinnan vaatimukset täyttävällä materiaalilla, esim. laatalla, massalla tai mikrosementillä. Valikoimasta löytyy myös rosteriset ja mustaksi polttopulverimaalatut kansivaihtoehdot. –  Kaikki kotimaisia, kestäviä, tehokkaasti toimivia ja turvallisen tukevia jalan alla.

Markkinoiden matalin linjalattiakaivo

Lähitulevaisuudessa erityisesti korjausrakentamisen ja linjasaneerausten määrän uskotaan kasvavan. Vanhat rakenteet tuovat omat haasteensa tilojen suunnitteluun, ja tila on usein se, mistä joudutaan tinkimään. Vieser on kehittänyt ratkaisun haasteeseen tuomalla valikoimaansa markkinoiden matalimman sivuliitännällisen lattiakaivon. Vieser extra matala kaivo on vain 69 mm korkea, mutta sen virtausteho on kompaktista korkeudesta huolimatta vaikuttavat 1,2 l sekunnissa. Yhdistämällä extra matala kaivo Vieser Line linjalattiakaivoon, päästään markkinoiden matalimpaan kokonaisratkaisuun, jonka korkeus on vain 90 mm.

Vieser One extra matalan kaivon edut korostuvat välipohjarakenteissa, missä suositaan hyvin ohutta jälkivalua laatan päälle tai viemäriputkiston kaatojen toteuttaminen on muutoin haasteellista. Kaivossa on innovatiivinen kalvovesilukkoratkaisu, joka on käytössä hygieeninen ja hiljainen. Ratkaisut ovat siis valmiina – suunnittelijan rajatonta mielikuvitusta odottamassa tuodakseen loppukäyttäjälle iloa sekä tyylikkään ulkonäkönsä että vaivattoman käytettävyytensä ansiosta koko kylpyhuoneen elinkaaren ajan.

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattialaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin ‐ sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser ‐ lattiakaivoja on asennettu noin 6 miljoonaa kappaletta, ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

www.vieser.fi

Hae sivustolta: