Vuoden 2013 SAFA-palkintoehdokkaita haetaan

Suomen Arkkitehtiliiton SAFA-palkinto jaetaan tunnustuksena maamme kunnalle tai muulle julkiselle tai yksityiselle yhteisölle, joka esimerkillisellä tavalla on toiminut hyvän suunnittelun edellytysten ja tulosten aikaansaamiseksi. Palkinto annetaan toiminnasta, joka merkittävällä tavalla on edistänyt tarkoituksenmukaista ja hallittua yhdyskuntakehitystä ja hyvän elinympäristön syntymistä.
SAFA-palkinnon säännöt ja luettelo palkinnon tähän mennessä saaneista ovat nähtävänä verkkosivulla http://www.safa.fi / Ajankohtaista / Palkinnot.
Palkintolautakunta koostuu Suomen Kuntaliiton, SAFAn ja ympäristöministeriön edustajista. Lautakunnan puheenjohtajana toimii SAFAn varapuheenjohtaja Leena Rossi.
Ehdotuksia SAFA-palkinnon saajaksi voivat tehdä kaikki Suomen kansalaiset ja yhteisöt. Palkintolautakunta muistuttaa myös, että ehdotuksia palkinnon saajiksi ovat liiton sääntöjen mukaan velvoitettuja tekemään SAFAn alaosastot.
Ehdotuksiin tulee liittää riittävät perustiedot ja perustelut, ja ne tulee toimittaa perjantaihin 16.2.2013 mennessä osoitteella Suomen Arkkitehtiliitto, Runeberginkatu 5, 00100 Helsinki.
Lisätietoa:
koulutusvastaava Pia Selroos, pia.selroos(at)safa.fi tai puh. 041 528 2952.
SAFA-palkinto jaetaan Arkkitehtipäivillä 19.-20.4.2013 Porissa.Julkaistu 9.1.2013
Takaisin

Hae sivustolta: