Vietä kesäinen viikko Villa Oivalassa – haku on käynnissä 18.3. asti!

Safan jäsenillä on mahdollisuus lomailla kauniissa merimaisemissa Helsingin Villingin saaressa sijaitsevassa Villa Oivalassa.

Vuonna 1924 valmistuneessa päärakennuksessa on oleskelutilojen lisäksi neljä erillistä makuuhuonetta. Rannassa on erinomainen sauna ja tilava saunakamari.

Tilat vuokrataan viikoiksi 22-24 (30.5.-19.6.) ja 26-35 (27.6.-4.9.) sekä juhannukseksi to–su (23.-26.6.). Vuokra yhdeltä viikolta tai juhannukselta (to–su) on 970 €. Vuokraan sisältyy myös moottoriveneen käyttöoikeus.

Kesän hakuaika on 18.2-18.3.2022.

Haku tapahtuu verkkolomakkeella.

Vahvistamme varaukset hakijoille maaliskuun lopulla. Mikäli hakijoita on enemmän kuin vuokraviikkoja, painotamme valinnassa uusia hakijoita, jotta mahdollisimman moni jäsen pääsisi nauttimaan ainutlaatuisesta kesähuvilasta.

Safalaisten käytössä vuodesta 1964 lähtien

Suomen ensimmäinen atriumhuvila, Villa Oivala, valmistui Helsingin Villingin saareen kesällä 1924. Arkkitehti Oiva Kallion omaan käyttöönsä suunnittelema hurmaava kesähuvila on nykyisin Safan jäsenten kesänviettopaikka.

Villa Oivalaa on restauroitu vuodesta 2009 alkaen ja korjaustöitä tehdään Museoviraston ohjauksessa – pieteetillä ja pitkäjänteisesti. Tutustu arkkitehtitoimisto Livadyn laatimiin restaurointiraportteihin.

Kesäviikot Villa Oivala on varattu liiton jäsenten käyttöön. Syyskuussa Oivalaa vuokrataan päiväksi tai viikonlopuksi jäsenille, ala- ja paikallisosastoille ja arkkitehtitoimistoille.

Hae sivustolta: