Tule opiskelijavastaavaksi SAFAan

Opiskelijavastaavan tehtäviin kuuluu SAFAn opiskelijatoiminnan kehittäminen ja opiskelijoiden yhteyshenkilönä toimiminen liiton toimistossa.

Arkkitehtiopiskelijafoorumi, helmikuu 2020.

SAFA hakee opiskelijavastaavaksi innokasta ja oma-aloitteista arkkitehtiopiskelijaa tai vastavalmistunutta arkkitehtia. Opiskelijavastaavan tehtäviin kuuluu SAFAn opiskelijatoiminnan kehittäminen ja opiskelijoiden yhteyshenkilönä toimiminen liiton toimistossa.

Toimit tiiviissä yhteistyössä kiltojen ja Opiskelija-SAFAn kanssa. Tehtäviisi kuuluu opiskelijoille suunnatun materiaalin tuottaminen, SAFAn esittelyt Arkkitehtikouluissa sekä muun muassa vuotuisen AO-foorumin järjestäminen.

Tehtävän toteuttamiseen saat tukea niin SAFAn toimistolta kuin Akavan opiskelijavastaavien verkostoltakin. Kuukausittainen työaika on pääsääntöisesti 35 tuntia, mihin pyritään sisällyttämään myös “vastaanottopäiviä” SAFAn toimistolla. Tehtävää voi hoitaa osittain myös etänä. Edellä mainitun työajan lisäksi tehtävään kuuluu vuosittaisten opiskelijatapaamisten järjestäminen.

Sopimus solmitaan vähintään vuoden ajaksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii hyviä viestintätaitoja, avointa mieltä sekä aloitekykyä.

Nykyinen opiskelijavastaava perehdyttää sinut tehtäviisi joulu-tammikuun aikana.

Lähetä hakemuksesi 18.10.2021 mennessä.

Hakemukset ja lisätietoja:
Aino Hautala, opiskelijavastaava
opiskelijavastaava@safa.fi tai puh. +358 50 566 9922

Hae sivustolta: