Tule opiskelijavastaavaksi Safaan!

Opiskelijavastaavan tehtäviin kuuluu Safan opiskelijatoiminnan kehittäminen ja opiskelijoiden yhteyshenkilönä toimiminen liiton toimistossa. Kuukausittainen työaika on n. 35 tuntia.

SAFA hakee opiskelijavastaavaksi innokasta ja oma-aloitteista arkkitehtiopiskelijaa tai vastavalmistunutta arkkitehtia tammikuusta 2023 alkaen. Opiskelijavastaavan tehtäviin kuuluu Safan opiskelijatoiminnan kehittäminen ja opiskelijoiden yhteyshenkilönä toimiminen liiton toimistossa.

Toimit tiiviissä yhteistyössä kiltojen ja Opiskelija-SAFAn kanssa. Tehtäviisi kuuluu opiskelijoille suunnatun materiaalin tuottaminen, Safan esittelyt Arkkitehtikouluissa sekä muun muassa vuotuisen Arkkitehtiopiskelija-foorumin järjestäminen.

Tehtävän toteuttamiseen saat tukea niin Safan toimistolta kuin Akavan opiskelijavastaavien verkostoltakin.

Kuukausittainen työaika on pääsääntöisesti 35 tuntia. Tehtävää voi hoitaa osittain myös etänä. Edellä mainitun työajan lisäksi tehtävään kuuluu vuosittaisten opiskelijatapaamisten järjestäminen.

Sopimus solmitaan vähintään vuoden ajaksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii hyviä viestintätaitoja, avointa mieltä sekä aloitekykyä.

Nykyinen opiskelijavastaava perehdyttää sinut tehtäviisi tammikuun aikana.

Lähetä hakemuksesi 30.11.2022 mennessä osoitteeseen opiskelijavastaava@safa.fi

Hakemukset ja lisätietoja:
Minttu Martelin, opiskelijavastaava
opiskelijavastaava@safa.fi tai puh. +358 50 566 9922

Hae sivustolta: