Tapani Mustonen jatkaa Europa Nostra Finlandin puheenjohtajana

Suomen Arkkitehtiliiton edustajana jatkaa arkkitehtuurin historian professori Olli-Paavo Koponen ja Suomen Kotiseutuliiton edustajana liiton puheenjohtaja Kirsi Moisander.
Muut hallituksen jäsenet ovat arkkitehti Markus Bernoulli, Suomen Kulttuuriperinnön Säätiön puheenjohtaja Benito Casagrande, ritarihuonekamreeri Johan Grotenfelt sekä professori, taiteilija Riitta Nelimarkka.
Valinnoista päätettiin yhdistyksen vuosikokouksessa, joka pidettiin Metropolia ammattikorkeakoululla Vantaalla keskiviikkona 27. maaliskuuta. Lehtori Jorma Lehtinen esitteli kokouksen yhteydessä Metropolian konservointikoulutusta.
—EuNoFin toimisto on Suomen Kotiseutuliiton toimiston yhteydessä Helsingissä. Sihteerinä toimii Kotiseutuliiton tiedottaja, hankesuunnittelija Anna-Maija Halme. EuNoF on eurooppalaisen kulttuuriperintöjärjestö Europa Nostran suomalainen paikallisyhdistys ja suomalaisten kulttuuriperintöjärjestöjen yhteistyöelin, joka ottaa tarvittaessa osaa eurooppalaisiin kulttuuriperintökeskusteluihin. Europa Nostra on eurooppalainen kulttuuriperintöä vaaliva kansalaisjärjestö ja kulttuuriperintötoimijoiden kattojärjestö, johon voi liittyä myös yksityisjäsenenä. Järjestöllä on yli 400 jäsen- tai kannatusjäsenyhteisöä eri puolilla Eurooppaa. Se toimii läheisessä yhteistyössä Euroopan unionin, Euroopan neuvoston ja Unescon kanssa, ja se on saanut tehtäväkseen jakaa EU:n vuosittaiset kulttuuriperintöpalkinnot. Lisätietoa:http://www.europanostra.fihttp://www.europanostra.org
Puheenjohtaja, arkkitehti Tapani Mustonen tapani.mustonenarkkitehditmustonen.fi puh. 050 569 5704, 09 825 31 220Julkaistu 2.4.2013
Takaisin

Hae sivustolta: