Tallenne Twitter-koulutustilaisuudesta katsottavissa

Tallenne joulukuussa järjestetystä Twitter-webinaarista on katsottavissa kokonaisuudessaan verkossa. Koulutuksen tavoitteena on auttaa arkkitehteja näkemään Twitterin mahdollisuudet ja hyödyt omaan alaan liittyvässä viestinnässä ja helpottaa sen aktiivista käyttöönottoa. Opit tehokkaita tapoja seurata omaa alaasi koskevaa julkista keskustelua ja hankkia tietoa, opit tuomaan esiin omia näkemyksiäsi ja tekemään näkyväksi omaa asiantuntemustasi sekä seuraamaan oman tavoitteen kannalta tärkeitä henkilöitä ja organisaatioita.

Webinaarissa annetaan aluksi kokonaiskäsitys eri sosiaalisen median kanavista, rooleista ja suhteesta toisiinsa. Osallistujat oppivat kohdistamaan viestejään ja tuomaan keskusteluihin oman ammattialan näkökulmia – myös kuvia käyttämällä. Osallistujille jaetaan erillisenä materiaalina ohjeet tilin luomiseen sekä selitys Twitterin asetuksista.

Koulutus järjestettiin TJS Opintokeskuksen hallinnoimalla verkkoalustalla. Kouluttajana toimi tiedottaja, FM Marika Ojala, TJS Opintokeskus.

Twitter-tilin perustamisohjeet

Hae sivustolta: