SIO myönsi Bryggman apurahan sisustusarkkitehti, kalustemuotoilija Terhi Tuomiselle

Vuonna 1979 syntynyt Tuominen asuu ja työskentelee Helsingissä. Valmistuttuaan Lontoosta vuonna 2003 hän on työskennellyt hyvin erilaisten projektien parissa. Tuominen on johtanut Dayground -muotoilutoimistoa vuodesta 2006. Tuominen on Vuoden Nuori Suunnittelija 2009.
Terhi Tuominen on monipuolinen osaaja, joka suunnittelee niin tiloja, esineitä ja näyttelyarkkitehtuuria. Lisäksi hän osallistuu näyttelyihin kotimaassa ja ulkomailla.
Juryn päätös oli yksimielinen. Jury halusi antaa tunnustusta Terhi Tuomiselle laajasta poikkitaiteellisesta toiminnasta, jonka pyrkimyksenä on tehdä asumisen arjesta elämyksellisempää ja toimivampaa. Tuomisen työ tuo esille erilaisia ratkaisuja asumisen haasteisiin, aihe on universaali ja sillä on laaja sosiaalinen aspekti. Tuomisen City Living Collection -mallisto tarjoaa ratkaisuja kaupunkiasumisen kasvavaan tilanpuutteeseen.
Sisustusarkkitehti Carin Bryggmanin ja professori Erik Bryggmanin rahaston apuraha jaetaan vuorovuosin Suomen arkkitehtiliitto SAFAn ja Sisustusarkkitehdit SIOn alle 35-vuotiaalle jäsenelle.
Juryn muodostivat sisustusarkkitehti SIO Elina Salakari pj, sisustusarkkitehdit SIO Jukka Halminen, Sari Anttonen ja Katriina Lankinen sekä arkkitehti SAFA Heikki Muntola.Lisätiedot: Terhi Tuominen, terhidayground.fi, p. 040-724 7720
Marika Laakko, officesio.fi, p. 046-878 2573Julkaistu 16.9.2013
Takaisin

Hae sivustolta: