Sinustako Safan seuraava opiskelijavastaava? Hae paikkaa 17.12. mennessä

Opiskelijavastaavana pääset ideoimaan ja kehittämään Safan opiskelijatoimintaa, tekemään Safaa tutuksi opiskelijoille sekä järjestämään vuotuisen Arkkitehtiopiskelija-foorumin.

Safa hakee opiskelijavastaavaksi innokasta ja oma-aloitteista arkkitehtiopiskelijaa tai vastavalmistunutta arkkitehtia tammikuusta 2023 alkaen.

Opiskelijavastaavan tehtäviin kuuluu Safan opiskelijatoiminnan kehittäminen ja opiskelijoiden yhteyshenkilönä toimiminen liiton toimistossa. Kuukausittainen työaika on n. 35 tuntia.

Toimit tiiviissä yhteistyössä kiltojen ja Opiskelija-Safan kanssa. Tehtäviisi kuuluu opiskelijoille suunnatun materiaalin tuottaminen, Safan esittelyt yliopistoilla sekä muun muassa vuotuisen Arkkitehtiopiskelija-foorumin järjestäminen.

Kuukausittainen työaika on pääsääntöisesti 35 tuntia. Safan toimisto sijaitsee Helsingin Sörnäisissä, mutta tehtävää voi hoitaa osittain myös etänä. Sopimus solmitaan vähintään vuoden ajaksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii hyviä viestintätaitoja, hyvää Suomen kielen taitoa, avointa mieltä sekä aloitekykyä.

Nykyinen opiskelijavastaava perehdyttää sinut tehtäviisi tammikuun aikana.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja portfoliosi 17.12.2023 mennessä osoitteeseen opiskelijavastaava@safa.fi

Hakemukset ja lisätietoja:
Eeva Rosenqvist, opiskelijavastaava
opiskelijavastaava@safa.fi

Hae sivustolta: