SAFA-TEK -yhteisjäsen, muista kevään huikeat verkkovalmennukset

Tarjolla mielenkiintoisia valmennuksia, joiden aiheina esimerkiksi oman osaamisen sanoittaminen, yrittäjyys ja ulkomailla työskentely.

Joko olet SAFA-TEK -yhteisjäsen? Yhteisjäsenenä saat SAFAn jäsenetujen lisäksi myös kaikki TEKin jäsenedut. Tutustu yhteisjäsenen etuihin.

Kevään 2022 valmennuksia:

Menestyvä tiimi ja motivoituneet yksilöt

Maailmanmestaruuteen joukkueitaan valmentanut Jukka Jalonen puhuu asiantuntijoille ja johtajille menestyvästä tiimistä ja sen edellytyksistä. Puheenvuorossa käydään läpi teesit, joilla voittajajoukkue rakennetaan. Tervetuloa mukaan!
Ilmoittautuminen päättyy 24.1.2022

Tehot irti LinkedInistä (ohjattu)

Tervetuloa mukaan tiistaina 25.1.2022 alkavaan Tehot irti LinkedInistä -verkkovalmennukseen! Valmennuksesta saat käytännön vinkkejä LinkedInin tehokkaaseen käyttöön esimerkiksi verkostoitumista ja työnhakua varten.
Ilmoittautuminen päättyy 24.1.2022

4 näkökulmaa piilotyönhakuun (ohjattu)

Ilmoittaudu mukaan 4 näkökulmaa piilotyönhakuun -verkkovalmennukseen! Valmennus on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia mistä piilotyönhaussa on kyse, miten piilotyöpaikkoja etsitään ja miten olla itse työnantajien löydettävissä
Ilmoittautuminen päättyy 28.2.2022

Tunnista ja sanoita osaamisesi (ohjattu)

Tule mukaan Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennukseen! Valmennus on suunnattu kaikille, jotka haluavat paremmin tuntea oman osaamisensa ja kertoa siitä myös selkeämmin eri tilanteissa muille.
Ilmoittautuminen päättyy 14.3.2022

Name It and Say It: Competencies and Skills

Welcome to the Name It and Say It: Competencies and Skills course! This online course helps you to identify, understand and verbalise your skills, competencies and expertise.
Register by 2.5.2022

Onnistuneen työhaastattelun ainekset

Tule mukaan Onnistuneen työhaastattelun ainekset -verkkovalmennukseen! Valmennus on juuri sinulle, joka haluat saada kokonaisvaltaisen käsityksen työhaastatteluprosessista.
Ilmoittautuminen päättyy 2.5.2022

Mielitkö maailmalle?

Haaveiletko työskentelystä ulkomailla? Nyt on hyvä aika tutkia ja kerätä tietoa ulkomaan työnhakua varten.
Ilmoittautuminen päättyy 1.6.2022

Yrittäjyyden perusteet

Kiinnostaisiko pää- tai sivutoiminen yrittäjyys? Tutustu yrittäjyyden perusteisiin! Valmennus on kaikkien TEKin jäsenten käytettävissä.
Ilmoittautuminen päättyy 23.6.2022

Alustatalouden perusteet

Työelämä monimuotoistuu ja tulevaisuudessa töitä tehdään yhä enemmän sekä palkansaaja- että yrittäjärooleissa joko vuorotellen tai samanaikaisesti.  Tämä itsenäisesti suoritettava valmennus auttaa ymmärtämään tätä kokonaisuutta.
Ilmoittautuminen päättyy 23.6.2022

Rahoituksen eri muodot

Jokainen yritys tarvitsee jossain vaiheessa rahoitusta esimerkiksi laiteinvestointeihin, uuden tuotteen tai palvelun lanseeraamiseen tai laajentumiseen. Tämä valmennus antaa vinkkejä ja ohjeita yrityksen rahoituksen eri muodoista. Tervetuloa mukaan!
Ilmoittautuminen päättyy 23.6.2022

Kaikki valmennukset Tekin kalenterissa.

Hae sivustolta: