SAFA-TEK-yhteisjäsen, muista syksyn huikeat verkkovalmennukset

Tarjolla mielenkiintoisia verkkovalmennuksia, joiden aiheina esimerkiksi hyvinvointi, esimiestyö ja innovaatiojohtaminen.

Joko olet SAFA-TEK -yhteisjäsen? Tutustu myös muihin yhteisjäsenen etuihin.

Syksyn 2021 valmennuksia:

Työelämävalmennusta nuorille

TEKin Nuorten osaajien forumissa kehitetään niitä työelämän taitoja, joihin akateeminen koulutus ei ole täysin pystynyt vastaamaan.

Forum tarjoaa tukea oman ammatillisen vaikuttavuuden parantamiseen, nykyisen tai tulevan johtajuusosaamisen, vuorovaikutustaitojen sekä henkilöbrändin kehittämiseen. Valmennus perustuu inspiroivien alustusten lisäksi fasilitoituun ryhmätyöskentelyyn, vertaissparraukseen sekä itsenäiseen työskentelyyn.

Innovaatiojohtamisen valmennusta

Viiman ”The Innovation Systems” -valmennus on käytännönläheinen online-valmennusohjelma innovaatioista ja niiden eteenpäin viemisestä. Valmennus tapahtuu Viiman verkkoalustalla ja voit itse päättää millä aikataululla suoritat kurssin. Kurssilla opit parhaita innovaationkäytäntöjä ja se autaa sinua luomaan tai viemää eteenpäin omia innovaatioitasi vaihe vaiheelta!

Kaipaatko eväitä piilotyönhakuun?

4 näkökulmaa piilotyönhakuun -verkkovalmennus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia miten piilotyöpaikkoja etsitään ja miten olla itse työnantajien löydettävissä. Valmennuksen aikana sinun on mahdollista saada ohjausta ja kommentteja harjoituksiin TEKin uravalmentajilta sekä voit halutessasi verkostoitua muiden tekkiläisten kanssa.

Toimitko ekaa kertaa esihenkilönä?

Ekaa kertaa esihenkilönä -valmennuksen tavoitteena on tukea tuoreita esihenkilöitä ja vastaavissa vastuurooleissa aloittaneita rakentamaan vahva perusta omalle johtamistyölle.

Osallistujilla on mahdollisuus kehittää omia johtamiskäytänteitä entistä toimivammiksi, pohtia asiantuntijuuden ja johtamisen yhteensovittamista, vakiinnuttaa itselleen sopivat jatkuvan kehittymisen tavat sekä jakaa kokemuksia samanlaisessa uravaiheessa olevien kollegoiden kanssa.

Auntien ja TEKin hyvinvointivalmennuksesta apua jaksamiseen

Häiritseekö työstressi jo untasi? Onko sinulla haasteita työnohjauksen kanssa? TEK haluaa tarjota mahdollisuuden kahteen matalan kynnyksen keskustelukertaan Auntie-ammattilaisen kanssa. Auntien yksilövalmennuksen avulla voit saada nopeaa keskusteluapua oman tilanteen kartoittamiseen sekä harjoitteita omaan arkeen sovellettavaksi.

Lähestyvätkö eläkevuodet?

Nextmile-verkkovalmennus on sinulle, joka haluat valmistautua eläkkeelle siirtymiseen. Valmennuksen aikana voit tarkastella, mitä merkityksellisiä tekoja haluat vielä saada aikaan työelämässä ja mitä olet jo saavuttanut. Nextmile tarjoaa sinulle valmiuksia muutosten kohtaamiseen ja itselle tärkeiden asioiden löytämiseen.

Lisätietoa valmennuksista löydät TEKin verkkosivuilta.

Hae sivustolta: