SAFA hakee paikallisvastaavia Turkuun ja Tampereelle

Safa hakee paikallisvastaavaa Tampereelle

TAM-SAFA hakee arkkitehtuurin alaa hyvin tuntevaa safalaista arkkitehtia osa-aikaiseen paikallisvastaavan tehtävään.

Paikallisvastaava toimii SAFAn yhdyshenkilönä Tampereella. Tärkeimpänä tehtävänä on edistää arkkitehtuurin ja ammattikunnan näkyvyyttä ja yhteiskunnallista vaikuttavuutta sekä ammattikunnan toimintaedellytyksiä ja verkostoitumista Tampereen alueella.

Tehtäviin kuuluu mm. yhteydenpito paikallisiin arkkitehtiopiskelijoihin, huolehtiminen alueen yhteiskunta- ja mediasuhteista yhteistyössä paikallisosaston kanssa sekä yhteistyön kehittäminen alueen muiden järjestöjen kanssa.

Uusi paikallisvastaava aloittaa työnsä vuoden 2022 alussa tai sopimuksen mukaan. Työaika on keskimäärin 32 tuntia kuukaudessa. Työaika, palkka ja muut ehdot määritellään paikallisvastaavan kanssa tehtävässä työsopimuksessa.

Hakemukset tulee osoittaa TAM-SAFAn johtokunnalle ja toimittaa sähköpostitse 22.11.2021 mennessä osoitteeseen tiedotus@tamsafa.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat pääsihteeri Paula Huotelin, p. 040 556 2827, ja viestintäasiantuntija Päivi Virtanen, p. 050 570 4180, paivi.virtanen@safa.fi

 


 

Safa hakee paikallisvastaavaa Turkuun

Turku-SAFA hakee arkkitehtuurin alaa hyvin tuntevaa safalaista arkkitehtia osa-aikaiseen paikallisvastaavan tehtävään.

Paikallisvastaava toimii SAFAn yhdyshenkilönä Turussa. Tärkeimpänä tehtävänä on edistää arkkitehtuurin ja ammattikunnan näkyvyyttä ja yhteiskunnallista vaikuttavuutta sekä ammattikunnan toimintaedellytyksiä ja verkostoitumista Turun alueella.

Paikallisvastaavan tehtäviin kuuluu muun muassa yhteydenpito paikallisiin arkkitehtiopiskelijoihin, huolehtiminen alueen yhteiskunta- ja mediasuhteista yhteistyössä paikallisosaston kanssa sekä yhteistyön kehittäminen alueen muiden järjestöjen kanssa.

Uusi paikallisvastaava aloittaa työnsä vuoden 2022 alussa tai sopimuksen mukaan. Työaika on keskimäärin 32 tuntia kuukaudessa. Työaika, palkka ja muut ehdot määritellään paikallisasiamiehen kanssa tehtävässä työsopimuksessa.

Hakemukset tulee osoittaa Turku-SAFAn johtokunnalle ja toimittaa sähköpostitse 19.11.2021 mennessä osoitteeseen turkusafa@safa.fi 

Lisätietoja tehtävästä antavat pääsihteeri Paula Huotelin, p. 040 556 2827, ja viestintäasiantuntija Päivi Virtanen, p. 050 570 4180, paivi.virtanen@safa.fi

 

Hae sivustolta: