SAFA hakee pääsihteeriä/toiminnanjohtajaa

Nykyisen pääsihteerimme siirtyessä eläkkeelle haemme SAFAlle

PÄÄSIHTEERIÄ/TOIMINNANJOHTAJAA

Etsimme pääsihteeriä/toiminnanjohtajaa, joka vie SAFAa eteenpäin aatteellisena ja ammatillisena järjestönä. Hakemamme henkilö pystyy innostamaan jäsenkuntaa ja organisaatiota sekä toimimaan muuttuvassa ammatillisessa ja kulttuurisessa toimintaympäristössä niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Odotamme hakijoilta arkkitehdin koulutusta ja monipuolista arkkitehtuurin kentän tuntemusta. 

Pääsihteeri/toiminnanjohtaja johtaa liiton toimintaa strategian, toimintasuunnitelman, budjetin ja hallituksen linjausten mukaisesti. Tukena tehtävässä ovat taloushallinnon ammattilaiset. Pääsihteeri/toiminnanjohtaja toimii esihenkilönä SAFAn 11-henkiselle asiantuntijaorganisaatiolle. SAFAa kehitetään lähivuosina erityisesti jäsenpalvelujen, yhteiskunnallisen vaikuttamisen sekä koulutustoiminnan sektoreilla. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää

  • näkemystä SAFAn roolista ja mahdollisuuksista rakennetun ympäristön järjestökentällä ja yhteiskunnallisena vaikuttajana
  • työelämän tuntemusta erityisesti yliopistokoulutettujen arkkitehtien näkökulmasta
  • ymmärrystä yhteiskunnallisen vaikuttamisen periaatteista ja kykyä organisoida vaikuttamistoimintaa
  • päätöksentekokykyä ja neuvottelutaitoa
  • kokemusta järjestötoiminnasta ja hyvä ymmärrys taloushallinnon järjestämisestä
  • kokemusta onnistuneesta ja innostavasta esihenkilötyöstä
  • hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta viestiä myös ruotsiksi ja englanniksi

Tukena työssään toiminnanjohtajalla on osaava henkilökunta sekä SAFAn hallitus ja muut luottamushenkilöt.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtävän, kilpailukykyiset työsuhteen ehdot sekä asiantuntevan työyhteisön. Tehtävässä saa työskennellä kestävän rakennetun ympäristön ja SAFAn jäsenten hyväksi.  

Toivomme, että valittu henkilö voi aloittaa tehtävässään syyskuussa 2022.

HAKUOHJEET

  • Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan pdf-muodossa osoitteeseen rekry@safa.fi 2.5. mennessä.
  • SAFA korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään hakijoita monipuolisilla taustoilla. 

Lisätietoja antaa SAFAn hallituksen puheenjohtaja Henna Helander, puh. 040 5133530. Tiedustelut mieluiten 8.4. ja 29.4. klo 9–11.

Suomen Arkkitehtiliitto (SAFA) on arkkitehtien ammatillinen ja aatteellinen yhteisö, joka toimii aktiivisesti arkkitehtuurin ja korkealaatuisen elinympäristön puolesta. SAFAn jäsenenä on noin 3 000 yliopistotason tutkinnon suorittanutta arkkitehtia ja noin 500 opiskelijajäsentä.

Hae sivustolta: