Nuoren arkkitehtuurin forum Turussa 21.-22.10.2016

Turussa järjestetään Erik Bryggmanin syntymän 125-vuotisjuhlavuoden osana 21.-22.10.2016 ensimmäinen Nuoren arkkitehtuurin forum.
Perjantai 21.10. klo 11.00-16.00 on seminaaripäivä Turun Linnan Bryggman-salissa, jonka alkuun luovutetaan Bryggman apuraha 2016 nuorelle arkkitehdille. Seminaaripäivässä kiinnostavia puheenvuoroja 2016 apurahan saajan lisäksi myös aiemmilta Bryggman apurahan voittaneilta kuten mm. Anu Puustiselta (Avanto Arkkitehdit) ja Vesa Oivalta (Anttinen Oiva Arkkitehdit) sekä Bryggman –kirjan syksyllä julkaisevalta Mikko Laaksoselta. Seminaaripäivän aikana on mahdollisuus tutustua ”Raunioista rakennettu – Erik ja Carin Bryggmanin Turun linna” –näyttelyyn.
Lauantaina 22.10. klo 10-14 ohjelmassa on opastettu kiertokävely merkittävään turkulaiseen arkkitehtuurin, jota eri aikojen nuoret arkkitehdit ovat kaupunkiin luoneet. Arkkitehteinä mm. Alvar Aalto, Erik Bryggman, Pekka Pitkänen, JKMM ja Pekka Mäki. Kokoontuminen klo 10 Atriumin tuntumassa Yliopistonkatu 27, Turku.
Perjantain seminaaripäivä on maksuton ja sisältää lounaan ja mahdollisuuden tutustua näyttelyyn. Lauantain kiertokävelyn hinta on 20 euroa sisältäen opastuksen ja lounaan kierroksen päätöskohteessa Arkenissa.
Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista viimeistään perjantaina 14.10. Ilmoittautumiset molempiin päiviin erikseen sekä mahdolliset erikoisruokavaliot ja esteettömyyteen liittyvät toiveet sähköpostitse osoitteeseen infobryggman.fi
Tilaisuuden järjestävät Bryggman-instituutti, Turun seudun arkkitehdit SAFA ja Turun kaupunki. Lisätietoa ja tarkempi ohjelma Bryggman-instituutin sivuilla http://www.bryggman.fi.
Tervetuloa!Julkaistu 7.10.2016
Takaisin

Hae sivustolta: