Newyorkilainen osallistavan kaupunkisuunnittelun konkari Elena Madison Design Weekin seminaariin

Madisonin erityisosaamista on placemaking, yhteisöllinen kaupunkitilojen suunnittelu yhdessä ihmisten kanssa. Tiistaina 17.9. Madison pitää työpajan Aalto-yliopiston kahdeksalle eri alan opiskelijalle muotoilijoista ekonomeihin ja insinööreihin.
Keskiviikkona 18.9. hän puhuu Savoy-teatterissa Helsinki Design Weekin seminaarissa Dreaming and Doing, jossa hän jakaa myös Armin ja Invalidiliiton vuoden 2013 esteettömyyspalkinnon.
New York Cityssä toimiva Project for Public Spaces (PPS) on voittoa tavoittelematon suunnittelu-, muotoilu- ja koulutusorganisaatio, joka pyrkii rakentamaan vahvempia yhteisöjä ihmisiä osallistavan kaupunkitilojen suunnittelun avulla. Organisaatio perustettiin vuonna 1975 kehittämään ihmisten käytöstä kaupunkiympäristössä tutkineen William H. Whyten (1917-1999) työtä. PPS on toteuttanut projekteja yli 2 500 yhteisössä 40 eri maassa sekä kaikissa Yhdysvaltojen 50 osavaltiossa.
Suuriin unelmiin ja utopioihin sekä niiden toteuttamiseen pureutuvassa Dreaming and Doing -seminaarissa kuullaan puheenvuoroja Elena Madisonin lisäksi myös ekonomisti Sixten Korkmanilta, muotoilija Ilkka Suppaselta, Grow Partnersin Andreas Rosenlewiltä, +Studion Sami Oinoselta ja innovaattori Daan Roosegaardelta.Lataa seminaarin ohjelma tiedostona: http://bit.ly/17Gdi76Lisätietoa Elena Madisonista: http://www.pps.org/about/team/emadisonJulkaistu 6.9.2013
Takaisin

Hae sivustolta: