Matkaa kesällä Kiljavalle tai Oivalaan!

SAFAn jäsenillä on mahdollisuus vuokrata liiton kiinteistöjä, Vähä-Kiljavaa Hyvinkäällä ja Villa Oivalaa Helsingin Villingin saaressa. Kesäviikkojen haku on nyt käynnissä.

Vähä-Kiljavan ranta. Kuva: Peter Solovjew

Tule viettämään aurinkoinen kesäpäivä hiekkarannalla, rento viikonloppu tai viikko Vähä-Kiljavan vuokrattavissa huoneissa tai mökissä. Ui kirkkaassa järvivedessä, sauno tunnelmallisissa rantasaunoissa tai lähde samoilemaan kauniiseen harjuluontoon.

Vähä-Kiljava on kaikkien Safan jäsenten yhteinen kesänviettoalue Hyvinkäällä, kirkasvetisen Sääksjärven rannalla, kauniin harjuluonnon keskellä. Vähä-Kiljava sijaitsee vain noin 50 kilometrin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta ja paikalle pääsee helposti autolla, bussilla tai vaikka polkupyörällä.

Safalaisilla on mahdollisuus vuokrata viikkoperiaatteella Mökki Aaltoa, Mökki Auteretta, Puutaloa kesällä 15.5.-31.8.2023. Tämän jälkeen mökkejä voi varata päiväksi kerrallaan. Kasinon ja majoitusrakennuksen huoneita voi varata viikko- tai päiväperiaatteella.

Tutustu Vähä-Kiljavaan

Oivalan tila sijaitsee Helsingin Laajasalon edustalla Villingin saaressa.

Vietä kesäinen viikko Villa Oivalassa

Suomen ensimmäinen atriumhuvila, Villa Oivala, valmistui Helsingin Villingin saareen vuonna 1924. Arkkitehti Oiva Kallion omaan käyttöönsä suunnittelema hurmaava kesähuvila on nykyisin Safan jäsenten kesänviettopaikka.

Päärakennuksessa on oleskelutilojen lisäksi neljä erillistä makuuhuonetta. Rannassa on erinomainen sauna ja tilava saunakamari.

Kesällä (11.6.-27.8.2023) viikkovuokran hinta on 1000 €. Vuokraan sisältyy myös moottoriveneen käyttöoikeus.

Kesäviikkojen hakuaika on 26.2.-26.3. ja haku tapahtuu verkkolomakkeella. Mikäli hakijoita on enemmän kuin vuokraviikkoja, painotamme valinnassa uusia hakijoita, jotta mahdollisimman moni jäsen pääsisi nauttimaan ainutlaatuisesta kesähuvilasta. Vastaamme kaikille hakijoille viikolla 14.

Syksyllä Oivalan voi varata 1-3 päiväksi ja varaukset tehdään varauskalenterin kautta toukokuussa.

Tutustu Oivalaan

Hae sivustolta:

X