Maailman arkkitehtuuripäivää vietetään 5.10. – tapahtumia Tampereella ja Oulussa

Suomen Arkkitehtiliitto SAFA järjestää arkkitehtuuriaiheisia tapahtumia Maailman arkkitehtuuripäivänä (World Architecture Day) maanantaina 5.10 Samana päivänä julkistetaan myös vuoden 2020 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon voittaja.

Mitä on sosiaalisesti kestävä rakentaminen?

Tule mukaan kehittämään sosiaalisesti kestävää rakentamista! TamSAFA ja Energiaviisaat kaupungit -hanke järjestävät Sosiaalisesti kestävä rakentaminen -seminaarin maanantaina 5.10.2020 klo 9.00-15:00 TAD pop up -tilassa Finlaysonilla. Tapahtumaan on myös etäosallistumismahdollisuus.

Seminaari on jatkoa 2019 järjestetylle Rakennetun ympäristön hiilijalanjäljen laskenta -seminaarille. Sosiaalinen kestävyys tukee energiaviisasta rakentamista. Seminaari on osa Tampereen arkkitehtuuri- ja designviikon ohjelmaa.

Seminaarin ensimmäisessä osassa kuullaan monipuolisesti puheenvuoroja rakennusalan, ympäristöministeriön, tutkimuksen, toteuttajan ja suunnittelijan näkökulmista. Seminaarin toinen osa on työpaja, jossa kehitetään sosiaalisesti kestäviä ratkaisuja neljään kaupunginosaan: Turun Skanssiin, Espoon Keraan sekä Tampereen Viinikanlahteen ja Amuriin.

Lisätietoja ja ilmottautuminen.

Oletko jo nähnyt uuden Aalto-dokumenttielokuvan?

Tervetuloa elokuviin! Pohjois-Suomen SAFA kutsuu kaikki arkkitehtuurin ja elokuvan ystävät elokuvanäytökseen katsomaan palkitun dokumentaristi Virpi Suutarin elokuvaa Aalto – Miksi rakentaa tavallista kun voi luoda paratiisin. Elokuvan jälkeen on elokuvan ohjaaja ja käsikirjoittaja Virpi Suutarin puheenvuoro.

Lisätietoja ja liput.

Hae sivustolta: