Liity mukaan Jäsenhakuun ja osallistu arvontaan!

Safalaiset kollegasi löydät jatkossa SAFAn verkkosivuilta sähköisestä jäsenluettelosta, Jäsenhausta. Liity sinäkin mukaan! Kaikkien kampanja-aikana 31.5. mennessä Jäsenhakuun liittyneiden kesken arvotaan Aalto-jakkara sekä kolme kirjapalkintoa.

Kirjautuminen ja tietojen päivitys vie vain pari minuuttia. Jos haluat osallistua arvontaan, muista ruksata lomakkeelta myös kohta ‘olen liittynyt Jäsenhakuun ja osallistun arvontaan’.

Miksi liittyisin Jäsenhakuun?

  • Safalaiset kollegani löytävät yhteystietoni kätevästi SAFAn verkkosivuilta (kirjautumisen takaa), kun olen antanut luvan tietojeni julkaisuun.
  • Varmistan samalla, että tietoni ovat rekisterissä ajan tasalla, jotta saan liiton julkaisut, jäsentiedotteet ja muun jäsenpostituksen aina oikeaan osoitteeseen.
  • Samalla kirjautumisella voin halutessani  liittyä myös Arkkitehtihakuun,  josta tilaajat, työnantajat ja muut asiantuntijaa hakevat löytävät tietoni.

JÄSENHAKU on avoin vain SAFAn jäsenille, ja sen käyttö edellyttää kirjautumista. Palvelu korvaa entisen Vuosikirjan jäsenluettelon. Jäsenhaku listaa julkaisuluvan antaneiden puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja koulun, josta henkilö on valmistunut. Ilman lupaa ei julkaista kenenkään tietoja.

 

 

ARKKITEHTIHAKU on kaikille avoin hakupalvelu, jonka kautta vaikkapa tilaaja tai työnantaja voi hakea safalaista arkkitehtia – esimerkiksi omakotitalon uudis- tai korjaushankkeeseen tai rakennushistoriallisen selvityksen tekijäksi. Hakuja voi tehdä osaamisalueen  tai maantieteellisen sijainnin mukaan. Älä jätä käyttämättä ilmaista tilaisuutta tuoda asiantuntijuuttasi esiin – omassa profiilissa voit nostaa esiin haluamiasi vahvuusalueita!

 

Molemmat hakupalvelut julkaistaan safa.fi etusivulla myöhemmin tänä vuonna. 

Miten kirjaudun hakuihin?

Kirjaudu SAFAn verkkoisvujen oikean yläkulman linkistä ‘päivitä yhteystietosi’ ja ruksaa haluamasi kohdat (Jäsenhakua varten ‘omien tietojen julkaisu’ ja Arkkitehtihausta asiantuntijuusalueet & paikkakunta). 

Katso ohjevideo kirjautumisesta:

Ohjeet löydät kirjallisena täältä.

Kiitos että pidät tietosi ajan tasalla!

PS. Muistathan myös ladata sähköisen MOBIILIJÄSENKORTIN. Puhelinta vaihtaessasi joudut lataamaan jäsenkortin uudelleen. Jäsenkortilla saat monia alennuksia ja etuja!

Hae sivustolta: