Liity mukaan avustuskampanjaan ja tarjoa työtä ukrainalaisille kollegoille

Haastamme KIRA-alan mukaan #1hourforukraine -kampanjaan. Entä voisiko toimistosi tarjota työtä tai tiloja Ukrainan sotaa pakenevalle kollegalle?

Tunti työtä Ukrainan sodan uhrien hyväksi

Tunti Ukrainalle -kampanjan idea on yksinkertainen: lahjoita työpaikkasi tuntityön hinta per henkilö Ukrainaa tukevalle lahjoituskohteelle. Ele voi tuntua pieneltä, mutta pienistä puroista kasvaa suuri virta. Safa teki lahjoituksen Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

Haastamme mukaan kaikki jäsentemme työpaikat ja toimistot, yhteistyökumppanit ja koko KIRA-alan. Kiitos kampanjan käynnistäneelle Studio Puistolle!

Lahjoituskohteita löydät tästä linkistä.

Käytä sosiaalisessa mediassa tunnistetta #1hourforUkraine ja laita haaste kiertämään!

Jos haluat käyttää osallistuessasi yllä olevaa kuvaa, saat ladattua sen eri sovelluksiin sopivina versioina täältä.

Työtä tai tiloja ukrainalaisille kollegoille?

Ukrainalaisilta on yhdessä yössä viety mahdollisuus tehdä työtä ja harjoittaa ammattiaan. Ukrainalaisia kollegoja saattaa lähiviikkoina saapua myös Suomeen, vaikka valtaosa pakenee lähempänä sijaitseviin maihin.

Olisiko toimistosi valmis tarjoamaan sotaa pakeneville ukrainalaiselle arkkitehdille projektiluontoista työtä, etätyötä (muussa maassa oleskelevalle), harjoittelupaikan arkkitehtiopiskelijalle, tai etätyöpisteen ja työvälineet?

Safa ja Arkkitehtitoimistojen liitto ATL julkaisevat työtarjouksia varten perustettavan verkkosivun 21.3. Tulemme myöhemmin kartoittamaan venäjää tai ukrainaa puhuvien Safan jäsenten halukkuutta toimia käytännön tukena ja tulkkausapuna Suomeen saapuville kollegoille.

Täytä lyhyt lomake tästä linkistä.

Kysyttävää? Ota yhteyttä: Pia Selroos, pia.selroos@safa.fi p. 041 528 2952.

Hae sivustolta: